Podcast: Je vrijheid begint bij jouw durf om los te laten - Sander de Zwart Coaching

Podcast: Je vrijheid begint bij jouw durf om los te laten

‘Transformeer in turbulente tijden’

Juist in deze tijd kun je een extra stapje zetten, voor jezelf en voor anderen. Juist nu alles wat chaotischer is dan ‘normaal gesproken’ is het opvallend hoe weinig dingen we als mensen echt onder Controle hebben. Laten we samen komen, op een manier die de tijd nu toe laat.

Het True Potential Team nodigde me uit voor een interview. Samen met Guido Soeteman duik ik in de diepte van ontwikkeling, ervaringen en vinden we manieren om creatief met deze tijd om te gaan.

Gevoelens en emoties, steek ze niet onder stoelen of banken

Je komt dichterbij jezelf door ze te accepteren en er niet meer voor weg te rennen. ‘Wat is de reden dat er zoveel vrouwen aan deze vormen van ontwikkeling doen, maar waar zijn de mannen?’ Dit vroeg ik me jaren geleden al af. Al bijna vier jaar bied ik mannen de ruimte om dichterbij zichzelf te komen. Niet door methodes of trucjes, maar juist door ze de ruimte te geven en met vol bewustzijn aanwezig te blijven.

Geniet van deze podcast en ga samen met Guido en mij op reis in deze show (het liefst in de buitenlucht ????).

Een warme groet,

Sander de Zwart
Leiderschap Coach voor Mannen | Business Trainer

Sander de Zwart Coaching en Trainingen helpt bewuste mannen, trainers, coaches, leiders en andere impactmakers, via Coaching in de natuur, Groepstrainingen en Online bij het bereiken van je hoogst mogelijke potentieel en het leven van jouw MISSIE.

Interessant voor jou? Mijn boek ‘Leef‘, waarin ik je meeneem in mijn eigen pad van Spiritueel leiderschap.

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Gratis Groeigeheimen (PDF)

Voor jou en je mannelijke coachklant

Direct resultaat: