Podcast: Persoonlijke ontwikkeling - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Podcast: Persoonlijke ontwikkeling

In deze tijd wordt een zwaar beroep op ons gedaan. Niet alleen blijkt dat wij kwetsbaar zijn, onze communicatieve en sociale vaardigheden worden op de proef gesteld.

Hoe ga je daarmee om?

Beluister de podcast

Vorige week was ik samen met Anouk Benders (Business- en Team coach) te gast in de Podcast van Urban Nomads Netwerk. Elke 2 weken hoor je hier gesprekken over community building, nieuwe initiatieven op het gebied van duurzaamheid, onderwijs, media en citymarketing. (Productie: Flip Schultz en Merijn Oostdijk)

De inhoud van de podcast is vooral in deze tijd van groot belang, omdat een aantal zaken aan de orde komen die nu en in de komende weken vrijwel overal zullen spelen (meer dan in ‘normale’ tijden). De volgende vraagstukken komen aan bod:

  • de man-vrouw verhoudingen
  • energy management
  • agile werken
  • omgaan met kwetsbaarheid
Veel inspiratie en wijheid.
Een warme groet,
 
Sander de Zwart
Leiderschap Coach voor Mannen | Business Trainer

 

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *