Het geheime recept voor het verbeteren van je presentatieskills op video - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Het geheime recept voor het verbeteren van je presentatieskills op video

Eric, een van mijn klanten, nam onlangs contact op en stelde me de volgende vraag:

“Ik zie je regelmatig video’s opnemen en dat doe je in mijn ogen erg goed. Wat is jouw recept? Neem je ze bijvoorbeeld regelmatig opnieuw op omdat je niet tevreden bent over het resultaat?”

Allereerst begrijp ik zijn vraag. Hij is ondernemer, een coach. Hij snapt dat video in deze tijd meer aanspreekt dan geschreven teksten. En om zijn lievelingsklanten te bereiken wil hij zo professioneel mogelijk over komen met zijn boodschap.

Dus het leek me leuk om zijn vraag per video te beantwoorden. Ik realiseerde me dat mijn video voor hem, mogelijk ook waardevol voor jou is als ondernemende man met een MISSIE. Daarom besluit ik de video met je te delen:

Ik spreek Eric dan wel persoonlijk aan in deze video, je mag zijn naam vervangen voor je eigen naam. Wie weet inspireert het je om er zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast wil ik je graag nog een video delen. Een van mijn goed bekeken video’s via Social Media is de volgende: ‘De afscheidsspeech’.

Een heftige, maar waardevolle oefening

Hoe wil jij herinnerd worden als je er niet meer bent? Een vraag waar je misschien niet dagelijks mee bezig bent. Mij heeft deze vraag veel helderheid gebracht over mijn te varen koers, zodat ik mijn MISSIE ten volste kan leven. Een heftige, maar waardevolle oefening, die ook jou kan helpen het beste uit jezelf en uit het leven te halen. Ik wens je veel inspiratie en wijsheid toe.

En dan tenslotte: Op welke manieren ik je kan helpen?

Vind je het tijd voor een volgende stap in je leven? Bekijk HIER de agenda met de actuele activiteiten van Sander de Zwart Coaching.

Lees HIER onder ander over de nieuwe Leef je MISSIE Challenge waar je je nu al voor kunt inschrijven.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis volwaardige 1-op-1 coachsessie met mijn advies voor jouw groei? Lees hier dan verder en ontdek wat er mogelijk is>>

Je bent van harte welkom.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Leiderschap Coach | Business Trainer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *