Vlog #14 Hoe een foto je direct in een hogere vibe brengt - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Vlog #14 Hoe een foto je direct in een hogere vibe brengt

Bartjan de Bruijn was als fotograaf én deelnemer aanwezig bij mijn Man & MISSIE Weekend afgelopen januari. Vandaag deelde hij alle foto’s met mij en met de andere deelnemers. De beelden ontroerde me en brachten me direct in de hoge energie die we ervoeren tijdens het weekend. Dit inspireerde me om deze video te maken en je uit te leggen hoe het zien van een foto je direct in een hogere vibe kan brengen als je er op de juiste manier op afstemt.

Wil je weten hoe jij dat ook kan doen? Laat je inspireren door deze vlog.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Sander de Zwart Coaching en Trainingen helpt bewuste mannen, trainers, coaches, leiders en andere impactmakers, via Coaching in de natuur, Groepstrainingen en Online bij het bereiken van je hoogst mogelijke potentieel en het leven van jouw MISSIE.

Interessant voor jou? Mijn boek ‘Leef‘, waarin ik je meeneem in mijn eigen pad van Spiritueel leiderschap.

#bewustzijn #bewustwording #blokkades #businesscoaching #coaching #healing #hsp #innerlijkekracht #lifecoaching #lifestyle #leiderschap #man #mannenwerk #manzijn #mannencirkel #mindset #mindfulness #missie #natuur #nlp #ondernemerschap #ondernemen #meditatie #outdoorcoaching #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #purpose #spiritualiteit #zelfrealisatie #zelfreflectie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *