Agenda - Sander de Zwart

Agenda

Wat valt hier te beleven?

November 2019

2 november - Natuurdag - Mannen & Vrijheid

Mannen en Vrijheid, zijn als peper en zout. Maar iets wat wij (Sander de Zwart en Coen van Broekhoven) zelf hebben ondervonden en steeds weer bij onze cliënten terugzien, is dat wij mannen de neiging hebben om die vrijheid buiten onszelf te zoeken. Waardoor we onszelf juist belemmeren. Het tegenovergestelde dus.

Ga mee de natuur in op 2 november, en ervaar hoe het is om werkelijk Vrij te zijn. Want de natuur helpt ons te brengen naar die plek in onszelf waar ontspanning en vrijheid als van nature al aanwezig is.

Ga je met ons mee?

13 november - Mannencirkel Schoorlse Duinen

Deze Mannencirkel vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in de natuur, de Schoorlse Duinen. Een Mannencirkel is er om zonder maskers vanuit openheid en veerkracht te verbinden en te delen met andere mannen met als doel het potentieel in jezelf te ontketenen. Deze ontdekkingstocht leert je inzien waarom je doet wat doet, wie je ten diepste bent en hier naar te leven.

Interessant voor jou?

Januari 2019

Vrijdag 24 januari t/m maandag 27 januari - MAN & MISSIE WEEKEND

Dit weekend is een diepe spirituele reis voor mannen met een MISSIE en laat de superheld in je ontwaken, zodat jij het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Met een groepje van maximaal 8 mannen neem ik je mee naar een Nieuwe Wereld, waarin we niet meer leven vanuit angst en tekort, maar leven vanuit vrijheid en overvloed. Je ontketent je ware potentieel.

Voel je een ja?

Op welke manieren kan ik je helpen?

Voor als je graag de tijd en ruimte neemt om zelfstandig aan de slag te gaan en waardevolle inzichten op te doen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Klaar mee om het wiel zelf uit te vinden? Je merkt dat je harder groeit als je dit doet met behulp van een expert die jouw blinde vlekken blootlegt.

Je ontwikkelt jezelf graag samen met gelijkgestemde mannen, die net als jij de superheld in zichzelf willen wakker maken, om het beste uit het leven te halen.