Agenda - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Agenda

Wat valt hier te beleven?

Januari 2020

Vrijdag 24 januari t/m maandag 27 januari - MAN & MISSIE WEEKEND

Video afspelen

Dit weekend is een diepe spirituele reis voor mannen met een MISSIE en laat de superheld in je ontwaken, zodat jij het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Met een groepje van maximaal 8 mannen neem ik je mee naar een Nieuwe Wereld, waarin we niet meer leven vanuit angst en tekort, maar leven vanuit vrijheid en overvloed. Je ontketent je ware potentieel.

Voel je een ja?

Februari 2020

8 februari - Natuurdag - Mannen & Vrijheid

Video afspelen

Mannen en Vrijheid, zijn als peper en zout. Maar iets wat wij (Sander de Zwart en Coen van Broekhoven) zelf hebben ondervonden en steeds weer bij onze cliënten terugzien, is dat wij mannen de neiging hebben om die vrijheid buiten onszelf te zoeken. Waardoor we onszelf juist belemmeren. Het tegenovergestelde dus.

Ga mee de natuur in op 8 februari, en ervaar hoe het is om werkelijk Vrij te zijn. Want de natuur helpt ons te brengen naar die plek in onszelf waar ontspanning en vrijheid als van nature al aanwezig is.

Ga je met ons mee?

12 februari - Mannencirkel Schoorl

Deze Mannencirkel vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in Schoorl. Een Mannencirkel is er om zonder maskers vanuit openheid en veerkracht te verbinden en te delen met andere mannen met als doel het potentieel in jezelf te ontketenen. Deze ontdekkingstocht leert je inzien waarom je doet wat doet, wie je ten diepste bent en hier naar te leven.

Interessant voor jou?