Agenda

Wat valt er hier te beleven?

Individueel te boeken - Life & Business Retreat 'De Essentie'

"Hart-gedreven eigenaarschap: 1-3 dagen 1-op-1 coaching in de natuur"

Tijdens dit retreat (1-3 dagen) legt Sander gegarandeerd de vinger op de juiste plaats en dit opent de deur naar nieuwe kansen en mogelijkheden. 

Ruimte maken voor je schaduwkanten, maakt dat ook je ware innerlijke kracht ervaren kan worden. Deze huist in jou en wil gezien, gevoeld en naar buiten gebracht worden. In contact met deze kracht, ontmoet je jouw ware essentie. Het ervaren van en diepe onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor je medemens is hiervan het resultaat. Dit zorgt ervoor dat je niet anders meer kan, dan gehoor te geven aan je ware potentieel en aan wat het leven voor jou in petto heeft.

Mannencirkel Schoorlse Duinen (Iedere 2e woensdag van de maand)

Masker af: Samen verbinden en delen vanuit openheid en veerkracht

Deze Mannencirkel vind plaats in de natuur, de Schoorlse Duinen. Met een kleine groep gelijkgestemde mannen creëren we een vertrouwde omgeving waarin je samenwerkt om meer betekenis te geven aan je leven. Niet om bij elkaar uit te huilen of om troost te bieden, maar om elkaar te dragen, te steunen en te inspireren vanuit je natuurlijke mannelijke kracht.

Vrijdag 4 oktober t/m maandag 7 oktober: 100% MAN WEEKEND

Een weekend van denken, naar durven, naar doen

Je bent een ambitieuze, creatieve en ondernemende man die 100% bereid is om het beste uit zichzelf te halen. Persoonlijke ontwikkeling is voor jou een must. Je bent toe aan een volgende verdiepende stap: Een ontmoeting met je diepste waarheid.

Het gaat om hart-gedreven eigenaarschap:

  • De volle verantwoordelijkheid nemen voor je acties;
  • Volledig gehoor geven aan je innerlijke drijfveren en unieke talenten;
  • Doen waar je goed in bent en hiermee het verschil maken.