Agenda - Sander de Zwart Coaching en Trainingen

Agenda

Wat valt hier te beleven?

April 2020

8 april - Mannencirkel (Tijdelijk online)

Deze Mannencirkel vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats. Een Mannencirkel is er om zonder maskers vanuit openheid en veerkracht te verbinden en te delen met andere mannen met als doel het potentieel in jezelf te ontketenen. Deze ontdekkingstocht leert je inzien waarom je doet wat doet, wie je ten diepste bent en hier naar te leven.

Interessant voor jou?

September 2020

De Coachopleiding voor mannen

Is het in je hoofd altijd druk en kom je hierdoor nooit echt tot de actie om je MISSIE te leven en het bedrijf te creëren waarvan je droomt? In het najaar van 2020 start ik met het aanbieden van een complete coachopleiding (1 jaar) waarin de volgende 3 pijlers centraal staan:

  1. Eigenheid
  2. Expertise
  3. Excellent ondernemen

Ja, dat klinkt interessant

Later in 2020

MAN & MISSIE 1-day Retreat

Met een groep gelijkgestemde mannen een dag lang de natuur in om thuis te komen bij jezelf. Met vooral ruimte om uit je hoofd te komen, je hart te open en je te verbinden met wie je werkelijk bent. Just to be yourself!

ja, daar wil ik bij zijn

MAN & MISSIE WEEKEND

Video afspelen

Is het in je hoofd altijd druk en kom je hierdoor nooit echt tot rust? Je bent een man met een MISSIE en zoekt helderheid over je persoonlijke bestemming, je levensplan, je zielsmissie ofwel jouw ‘purpose in life’. Je wilt volledig leren vertrouwen op jouw innerlijke kompas dat jou helpt bij het bepalen van richting!

Voel je een ja?

Natuurdag - Mannen & Vrijheid

Video afspelen

Mannen en Vrijheid, zijn als peper en zout. Maar iets wat wij (Sander de Zwart en Coen van Broekhoven) zelf hebben ondervonden en steeds weer bij onze cliënten terugzien, is dat wij mannen de neiging hebben om die vrijheid buiten onszelf te zoeken. Waardoor we onszelf juist belemmeren. Het tegenovergestelde dus.

Ga mee de natuur in en ervaar hoe het is om werkelijk Vrij te zijn. Want de natuur helpt ons te brengen naar die plek in onszelf waar ontspanning en vrijheid als van nature al aanwezig is.

Ga je met ons mee?

Training Bewust VRIJ Man

We gaan 5 vrijdagen de natuur in met een groep gelijkgestemde mannen. Waarin jij alles ontdekt wat je nodig hebt om een Bewust VRIJ Man te worden. Daardoor ontketen een onomkeerbaar proces in jezelf dat nooit meer ophoudt. Een proces van Man Zijn, Vrij Zijn & Bewust Zijn. Waardoor jij alles kunt gaan creëren waar jij altijd al diep naar verlangde.

Ja, ik wil meedoen