Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

“Geen los zand, maar een stevig fundament vanuit verbinding met jezelf en met je klant”

Je bent dichterbij een doorbraak dan je denkt

Word de Creator die je altijd al was is een boek dat iedereen zal aanspreken die op zoek is naar persoonlijke groei en een betekenisvol
leven.

De praktische oefeningen helpen je direct ontspanning, zingeving en plezier terug te brengen in je leven.

Luisterversie (direct via mp3 in je mailbox)

Een passage uit het voorwoord

“Het streven naar vrede begint steevast met oorlog. En het verlangen naar liefde start al met de angst haar überhaupt te ervaren.”

Paperback (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis)

Linda W.
Een absolute aanrader voor mannen én vrouwen!
Lees verder
Fantastisch boek. Mooi, helder en duidelijk boek. Het neemt je mee op weg naar jouw bewustzijn. Het geeft je inzicht en inspiratie om jouw creator te worden van je eigen leven. De vertelstijl is erg prettig en het luistert makkelijk weg. Voor mijzelf en ik denk voor velen herkenning en een musthave om jouw pad te gaan volgen en om het leven te creëren wat je zelf graag wenst. Dank je wel Sander!
Sander D.
Een prachtige bundel
Lees verder
Voor mij een prachtige verzameling van vele inspirerende blogs die je de laatste jaren hebt geschreven. Heel fijn om deze in luistervorm terug te horen verdeeld in de 3 belangrijke thema’s bewustzijn, leiderschap en creatiekracht. Dit luisterboek is een aanrader voor een ieder die zich op het transformatie en creatie pad begeeft, wil groeien en zich wil (ont)wikkelen.
Johan S.
Zeer de moeite waard!
Lees verder
Een toegankelijk boek waarbij de auteur ook zijn eigen ervaringen zonder schaamte deelt, mooie eyeopeners en een soort van confrontatie met mijn eigen blinde vlekken. Veel herkenning en prachtige inzichten, zo verwoord dat het blijft hangen en er wat mee gedaan kan worden.
Elma B.
Inspirerend
Lees verder
Een zeer inspirerend boek. Mooie verwoordingen en diepe gevoelens die met personen gedeeld en beleefd worden. Mensen krijgen door de coaching ook inzichten in zichzelf. Door coaching kunnen ze diep tot hun ziel gaan en hier mee hun leven lichter maken en voortzetten. Zeker aan te bevelen dit boek te beluisteren.
Edwin T.
Spirituele eye opener!
Lees verder
Dank je wel Sander voor je inspirerende boek! Voor mij enorm herkenbaar en soms confronterend op een heldere manier, zodat het echt regelmatig een eye opener is voor mij. Het is fijn om als man te horen dat het prima is om vanuit je kwetsbaarheid te leven. Ik heb me voorgenomen dit boek regelmatig opnieuw te beluisteren, zodat ik mezelf er steeds bewust van maak welke triggers en valkuilen er in mij bestaan. Absoluut een boek die in je spirituele collectie thuis hoort!
Lars B.
Een feest van herkenning
Lees verder
Veel nieuwe inzichten en vooral heel veel herkenning. Een verademing om te horen.
Vorige
Volgende

"De balans vinden tussen de maakbaarheid, de regie nemen in je eigen creaties én het omgaan met alles dat al voorbestemd is."

Het boek 'Word de Creator die je altijd al was' is hierin een spirituele eye opener.

Luisterversie (direct via mp3 in je mailbox)

Wie ben ik?

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde ik de moed om me daarvan los te wrikken. Sinds 2016 run ik mijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.

 Paperback (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis)

Bestel jouw exemplaar hier

  • Luisterversie (direct via mp3 in je mailbox)

9,99 euro

  • Paperback (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis)

22 euro

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders