Het 'bewusthave' boek - Sander de Zwart

Vind de perfecte balans tussen de maakbaarheid van het leven en jouw lot

Adem dit boek volledig in en je vindt de antwoorden die al in jezelf verscholen lagen

Bewustzijn

Een praktisch én diepgaand boek waarin bewustwording en spiritualiteit vooral op een luchtige en aardse manier worden beschreven.

Leiderschap

Ontdek op welke manier je gedachten en gevoelens continu een loopje met je nemen en hoe jij de regie over je leven herpakt.

Creatiekracht

Leer je intuítie en aantrekkingskracht te versterken, zodat jij je realiteit creëert vanuit je diepste essentie.

Een passage uit het voorwoord

“Ieder mens is één en afkomstig uit dezelfde goddelijke bron en is tegelijk uniek in heel zijn wezen. Deze tegenstrijdigheid vormt voor de gehele mensheid al sinds het begin der tijden het grootste gevecht tegen het leven zelf. Het streven naar vrede begint steevast met oorlog. En het verlangen naar liefde start al met de angst haar überhaupt te ervaren.”

Wat anderen van het boek vinden

Linda W.
Een absolute aanrader voor mannen én vrouwen!
Lees verder
Fantastisch boek. Mooi, helder en duidelijk boek. Het neemt je mee op weg naar jouw bewustzijn. Het geeft je inzicht en inspiratie om jouw creator te worden van je eigen leven. De vertelstijl is erg prettig en het luistert makkelijk weg. Voor mijzelf en ik denk voor velen herkenning en een musthave om jouw pad te gaan volgen en om het leven te creëren wat je zelf graag wenst. Dank je wel Sander!
Sander D.
Een prachtige bundel
Lees verder
Voor mij een prachtige verzameling van vele inspirerende blogs die je de laatste jaren hebt geschreven. Heel fijn om deze in luistervorm terug te horen verdeeld in de 3 belangrijke thema’s bewustzijn, leiderschap en creatiekracht. Dit luisterboek is een aanrader voor een ieder die zich op het transformatie en creatie pad begeeft, wil groeien en zich wil (ont)wikkelen.
Johan S.
Zeer de moeite waard!
Lees verder
Een toegankelijk boek waarbij de auteur ook zijn eigen ervaringen zonder schaamte deelt, mooie eyeopeners en een soort van confrontatie met mijn eigen blinde vlekken. Veel herkenning en prachtige inzichten, zo verwoord dat het blijft hangen en er wat mee gedaan kan worden.
Elma B.
Inspirerend
Lees verder
Een zeer inspirerend boek. Mooie verwoordingen en diepe gevoelens die met personen gedeeld en beleefd worden. Mensen krijgen door de coaching ook inzichten in zichzelf. Door coaching kunnen ze diep tot hun ziel gaan en hier mee hun leven lichter maken en voortzetten. Zeker aan te bevelen dit boek te beluisteren.
Edwin T.
Spirituele eye opener!
Lees verder
Dank je wel Sander voor je inspirerende boek! Voor mij enorm herkenbaar en soms confronterend op een heldere manier, zodat het echt regelmatig een eye opener is voor mij. Het is fijn om als man te horen dat het prima is om vanuit je kwetsbaarheid te leven. Ik heb me voorgenomen dit boek regelmatig opnieuw te beluisteren, zodat ik mezelf er steeds bewust van maak welke triggers en valkuilen er in mij bestaan. Absoluut een boek die in je spirituele collectie thuis hoort!
Lars B.
Een feest van herkenning
Lees verder
Veel nieuwe inzichten en vooral heel veel herkenning. Een verademing om te horen.
Vorige
Volgende

Bestel het 'Creator' boek nu

  • Luisterversie (direct via mp3 in je mailbox)

9,99 euro

  • Paperback (voor 23.00 uur besteld, morgen in huis)

22 euro

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches