Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

In 6 stappen van overleven naar leven

Leiderschap over je leven

6-daagse leiderschapstraining

Een unieke online training die je in 6 concrete stappen uit ‘standje overleven’ trekt op weg naar een zielsgelukkig leven. In de meest cruciale fase waar de meeste coaches je loslaten, neem ik je juist aan de hand mee. Namelijk: de implementatiefase.

De essentiële sleutel

Het bewust leren waarnemen van je gedachten en gevoelens is waar het allemaal mee begint.

Door te leren hoe je gedachten en emoties werken en hoe deze te reguleren, opent zich een deur naar ongekende mogelijkheden. Je ziet dan in dat je niet je gedachten of je emoties bent, maar veel meer dan dat. Het verhogen van je bewustzijn helpt je jouw droomleven te creëren vanuit ontspanning en overgave.

3 Basisbeginselen

Hoofd

Realiseren wie je werkelijk bent: Creator (Hoofd, Weten/Herinneren)

Hart

Kiezen wie je wilt zijn/wat je wilt scheppen (Hart/Voelen/Ervaren)

Ziel

Vanuit ZIJN bewust scheppen wie je wilt zijn (Buik/Doen/Tonen)

Jouw grootste doorbraak

Ik begrijp de pijn die je voelt. Stress, overspanning, burn-out, het gevoel vast te zitten en te leven vanuit ‘standje overleven’.

Het is tijd voor verandering. We breken samen het bestaande leven af om ruimte te maken voor een vrij en verlicht leven. Verlang jij naar rust, ontspanning, vrijheid en moeiteloosheid? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wie ben jij?

Jij bent een POTondernemer, intuïtief sterk met ambitie, winnaarsmentaliteit en visie, maar staat continu op standje overleven en bent daar klaar mee.

Je hebt aardig wat succes behaald op wilskracht, maar loopt keer op keer vast en mist voldoening. Tijd om de regie terug te pakken en je hoogst mogelijke POTentieel te ontdekken.

Wie ben ik

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Ik zat vast in een baan en voelde dat ik veel meer in mijn mars had, volgde een opleiding omdat ik dacht dat dit nodig was en bovenal wilde ik een goede partner zijn voor mijn vrouw en een goede vader voor mijn kinderen. Het voelde alsof ik op alle fronten faalde. Vanaf mijn burn-out besloot ik alles op alles te zetten om het beste in mezelf naar boven te halen en volledig te gaan voor mijn droomleven.

Wat gaan we precies doen?

Dit is wat je tijdens de online training gaat leren:

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Na je aanmelding ontvang je zes dagen achtereenvolgens een trainingsvideo in je mailbox.

Ik neem je vooral op praktische wijze mee door mijn eigen levenservaringen en help je vanuit deze inzichten hoe jij de antwoorden in jezelf vindt. Want ik kan je natuurlijk dwingend vertellen wat je allemaal MOET doen, maar dat gaat jou nooit een gelukkiger mens maken. Veel gelukkiger word je als je de dingen ontdekt en implementeert op jouw eigen authentieke manier.

Deze training levert je het volgende op:

  • Meer helderheid over hoe je je leven ten positieve beïnvloedt/verandert;
  • Het realiseren van dingen die voorheen niet mogelijk leken;
  • Bakken vol energie omdat je op alle belangrijke levensgebieden een stevige balans ervaart;
  • Een groter basisvertrouwen in het leven, waarin ook ruimte is voor een beetje magie;
  • Meer zinnigs doen in minder tijd;
  • Van grotere betekenis zijn voor anderen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak.

Alles op een rijtje

In 6 stappen van overleven naar leven

Praktisch

  • Na je aanmelding 6 dagen lang een trainingsvideo met theorie en praktische oefeningen in je mailbox

Investering

  • De investering in prijs is geheel Gratis
  • Uiteraard is de investering niet alleen een aangelegenheid in geld, maar vooral een commitment in tijd en energie. Het vraagt je 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pad en maximaal open te staan voor de spiegels die je geboden worden.

Ben je er klaar voor?

Schrijf je hieronder in voor de online training Leiderschap over je leven en maak kennis met jezelf op een dieper niveau dan ooit tevoren.

Binnen enkele minuten na je aanmelding ontvang je de eerste mail in je mailbox. Niets ontvangen? Check je spambox. Ook daar niet? Stuur me een mailtje op info@sanderdezwart.com.

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders