Contact - Sander de Zwart Coaching

Bakkie op afstand

Mijn Mentoring Programma is gebaseerd op co-creatie en een transformatieve vorm van coaching en is bedoeld voor bewuste mannen, leiders en mannelijke coaches, trainers en therapeuten. Het is je kans om, samen met een expert op het gebied van de Wet van de Aantrekkingskracht, bewustzijn, energie en business,  constructief aan de slag te gaan om je grootste dromen en verlangens te kanaliseren en om te zetten in tastbare vorm. Met andere woorden: Je leert alles over Bewuste Creatie, zodat jij je levenservaringen schept vanuit maximale bezieling.

Jij bent een man die zich hierin herkent:

 • Zelfredzaam, ambitieus, creatief, missiegedreven, open-minded, bezield, bewust, hooggevoelig en spiritueel;

Dit is niet voor jou als je:

 • Maximaal tevreden bent met het leven dat je nu leidt;
 • Niets wil veranderen en al helemaal niet geïnteresseerd bent in persoonlijke, spirituele en business groei;
 • Niet bereid bent voor 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Een open ruimte om jezelf te zijn

Het programma bestaat voornamelijk uit individuele sessies en hierin verbind jij je met wat er op dit moment belangrijk is om inzichtelijk te krijgen ten behoeve van je te bereiken doelstellingen. Dit kunnen o.a. kwesties zijn op het gebied van persoonlijke uitdagingen, angsten, blokkades, onderdrukte emoties, (hoog)gevoeligheid, leiderschap, zelfrealisatie en business. De sessies vinden plaats in de natuur of online. Iedere sessie is een unieke beleving, doet een beroep op je intuïtieve en creatieve vermogen en omvat een ‘cocktail’ van zowel wetenschappelijk onderbouwde methodieken als alternatieve vormen van therapie. Te denken valt aan:

 • Outdoor Life & Business Coaching
 • Meditatie
 • Ademwerk
 • NLP, Regressie, Hypnotherapie en Familieopstellingen
 • Emotioneel lichaamswerk
 • Energetische behandeling

Ook leer je zelfstandig te werken met bovengenoemde technieken, zodat je deze ook succesvol toepast in de praktijk. We zijn allen leraar en leerling tegelijk. Denken dat je alles al weet, blokkeert iedere vorm van ontwikkeling en groei. En beseffen dat je nog zoveel te leren hebt, opent de poort naar wat er nog meer mogelijk is. Jezelf openstellen en ontvankelijk zijn voor andere invalshoeken, helpt je om door die poort heen te stappen en werkelijk te groeien als man, als coach en als ondernemer.

Investering

Ik help je om te bereiken wat je écht wilt. En dat betekent dat je niet betaalt voor mijn tijd, maar voor het realiseren van je grootste en meest uitdagende doelen die je zonder begeleiding niet bereikt. Mijn Mentoring Programma vraagt een investering tussen de 1.500 euro en 25.000 euro, afhankelijk van de duur van het programma, de intensiteit en de te bereiken doelen. Gemiddeld zijn we samen 6-12 maanden op pad.

Kennismaking via een ‘Bakkie op afstand’

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie ☕️ op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Virtueel of telefonisch verbinden we met elkaar en onderzoeken we of we een 100% match zijn.

Richting, route & resultaat:

 • Plan een gratis gesprek
 • 30 minuten focus op jouw MISSIE
 • Jouw hulpvraag superscherp
 • Persoonlijk advies voor jouw groei

In  spirituele zin tasten we samen af wat er over een samenwerking in ons zielscontract staat.

Je gegevens worden gebruikt voor het mailen van de training en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy

Je kunt me ook bereiken via 06-13492307. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart