Hoe ik losbrak uit een vastgeroest leven

Wat kan er in 10 jaar veel veranderen.🤪 Ik hoop je te inspireren met het zien van een transformatie als deze. Iedereen kan zijn dromen waarmaken, ook jij!💪🏻 Je moet er ‘gewoonweg’ in geloven.😇

Keiharde afwijzing

Laat ik vooropstellen dat mijn geloof in die groei 10 jaar geleden nog niet zo groot was. Ik was adviseer op het Klant Contact Centrum bij de Rabobank. Het voelde als een keiharde degradatie nadat ik als teamleider in twee jaar tijd een team van 25 man naar een hoger level had getild. De credits gingen helaas niet naar mij.

Sterker nog, van de een op de andere dag werd besloten dat mijn functie kwam te vervallen. Solliciteren voor een nieuwe management functie stond me vrij en dat deed ik. Terwijl iedereen om me heen zeker wist dat ik die rol wel zou krijgen, liep het anders. Keiharde afwijzing.

Je niet gezien voelen

Ik hield me sterk en aanvaarde de klap. Maar toch voelde ik me niet gezien. Aan de telefoon als adviseur voelde als een enorme degradatie. Het heeft me lange tijd moeite gekost, want wat zouden mijn collega’s wel niet denken. Op sterk aanraden van mijn werkgever volgde ik in die tijd een HBO studie.

Bewijsdrang

Voor mij een manier om mezelf te bewijzen. Maar dat werkte natuurlijk averechts. Een fulltime baan, studie in de avonduren en een gezin met twee jonge kinderen gingen niet samen. Mijn lampje ging uit. Om vervolgens weer vol energie aan te gaan. 💡

Uit de slachtofferrol

Het begin van een groot transformatieproces wat allereerste startte met uit de slachtofferrol te stappen. Een commitment met mezelf om de regie terug te pakken en op zoek te gaan naar wie ik werkelijk ben, mijn kernwaarden en talenten en wat mijn roeping is en alles in het werk te stellen om uit het vastgeroeste leven te stappen.

Blijvend vlammen

En inmiddels 7 jaar help ik intuïtieve mannen om blijvend te vlammen in hun leven en in het ondernemerschap. Want het is je, net als mij, vast gelukt om meer te leven en te ondernemen volgens jouw kernwaarden en je talenten.

Maar om hierin te volharden en niet terug te schieten in oude patronen en gewoonten is in een wereld vol afleiding en verleiding niet altijd eenvoudig.

🔥

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en topondernemers.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

Een warme groet, ook namens Nico,

Sander de Zwart

Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders