Mentorship | Academie voor Mannencoaches - Academie voor Mannencoaches & Lichtwerkers

Mentorship

Man & Lichtwerker | Hoogbewust ondernemerschap

Vernieuwd aanbod

Jij bent een man die zich hierin herkent:

  • Zelfredzaam, ambitieus, creatief, missiegedreven, open-minded, bezield, bewust, hooggevoelig en spiritueel;

Dit is niet voor jou als je:

  • Maximaal tevreden bent met het leven dat je nu leidt;
  • Niets wil veranderen en al helemaal niet geïnteresseerd bent in persoonlijke, spirituele en business groei;
  • Niet bereid bent voor 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

Een open ruimte om jezelf te zijn

Het Mentorship dat ik bied, bestaat vooral uit Deep Dive Sessions/Spiritual Masterclasses en hierin verbind jij je met wat er op dit moment belangrijk is om inzichtelijk te krijgen ten behoeve van je te bereiken doelstellingen. Dit kunnen o.a. kwesties zijn op het gebied van persoonlijke uitdagingen, angsten, blokkades, onderdrukte emoties, (hoog)gevoeligheid, leiderschap, zelfrealisatie, zielsmissie en business. De sessies vinden plaats in de natuur of online. Iedere sessie is een unieke beleving, doet een beroep op je intuïtieve en creatieve vermogen en omvat een ‘cocktail’ van zowel wetenschappelijk onderbouwde methodieken als alternatieve vormen van therapie. Te denken valt aan:

  • Outdoor Life & Business Coaching
  • Lichaamsgerichte therapie (waaronder Ademwerk en Healing)
  • Intuïtieve NLP, Hypnotherapie, Regressie en Familieopstellingen

Ook leer je zelfstandig te werken met bovengenoemde technieken, zodat je deze ook succesvol toepast in de praktijk. We zijn allen leraar en leerling tegelijk. Denken dat je alles al weet, blokkeert iedere vorm van ontwikkeling en groei. En beseffen dat je nog zoveel te leren hebt, opent de poort naar wat er nog meer mogelijk is. Jezelf openstellen en ontvankelijk zijn voor andere invalshoeken, helpt je om door die poort heen te stappen en werkelijk te groeien als man, als coach en als ondernemer.

Jouw toewijding en bereidheid tot groei bepalen het resultaat

Ik help je door diepe innerlijke processen, angsten en blokkades, zodat je bereikt wat je écht wilt. Omdat groei, op welk vlak dan ook, zich nooit laat forceren, doe ik nooit beloftes over de snelheid waarmee je resultaten behaalt. Dit is van veel factoren afhankelijk, zoals je bereidheid om tijd, geld en energie te steken in jouw groei en bovenal open te staan voor de confronterende spiegels die ik je bied.

Een intensieve samenwerking met mij vraagt een investering van minimaal 1.221 euro. Gemiddeld zijn we 6-12 maanden op pad, zodat hernieuwde inzichten zich volledig verankeren en er ruimte is voor volledige implementatie. Dit is je kans om, samen met een expert op het gebied van de Wet van de Aantrekkingskracht, bewustzijn, energie en business,  constructief aan de slag te gaan om je grootste dromen en verlangens te kanaliseren en om te zetten in tastbare vorm. Met andere woorden: Je leert alles over Bewuste Creatie, zodat jij je levenservaringen schept vanuit maximale bezieling. Maak vrijblijvend kennis>>

Vernieuwd aanbod

Kennismaking via een ‘Bakkie op afstand’

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie ☕️ op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Virtueel via Zoom verbinden we met elkaar en onderzoeken we of we een 100% match zijn.

Krijg in 30 minuten tijd helderheid over:

  • jouw eerste meest logische stap voorwaarts;
  • de grootste blokkade die jou nog vasthoudt in het oude vertrouwde;
  • wat juist jij nodig hebt om je innerlijke demonen te verslaan.

In  spirituele zin tasten we samen af wat er over een samenwerking in ons zielscontract staat.

Je gegevens worden gebruikt voor het mailen van de training en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy

Je kunt me ook bereiken via 06-13492307. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart