Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Over ons

"Breng ontspanning, zingeving en plezier terug in je ondernemerschap"

Wie ben jij?

Je bent een intuïtief sterke CEO of topondernemer met een winnaarsmentaliteit en visie, maar staat continu op standje overleven en bent daar klaar mee.

Je verlangt naar innerlijke rust, zingeving en plezier in wat je doet. Je bent klaar voor een diepgaande transformatie en bent bereid maximaal te investeren in jezelf voor blijvende resultaten.

Wie zijn wij?

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde ik de moed om me daarvan los te wrikken. Sinds 2016 run ik mijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.
 

Nico de Jong

Weg van gladde marketingstrategieën en gericht op oprechte verbinding, van mens tot mens. Ik leer je inzien dat jij dé strategie bent voor je business en niemand anders.  Maak maximale impact met wat jij, en niemand anders, hier te creëren hebt.

Jouw innerlijke beleving

Onze activiteiten en programma’s vinden voornamelijk in de buitenlucht plaats, waar je direct in het hier en nu komt. Even weg uit de dagelijkse hectiek en in een directe staat van ontspanning. Zo kan de creativiteit en inspiratie weer maximaal gaan stromen.

Resultaten

Onze programma’s zijn een reis naar zelfontdekking en groei. Geen rigide structuren, maar intuïtief spelen met wat zich aandient. Jij en je persoonlijke en zakelijke doelen staan centraal.

In mijn visionaire wereld verloor ik mezelf

Sander liet me weer ‘landen’. Voorheen zat ik uren in mijn hoofd en nu kan ik volledig aanwezig zijn in het moment. Het voelt alsof ik eindelijk ben thuisgekomen bij mezelf.

FB4 Social MediaLars Pacbier

Andere ondernemers zeiden dit

"Het is heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de prachtige Schoorlse Duinen. Na afloop zit ik vol nieuwe ideeën en kom ik vol vertrouwen in actie."

5/5

Michel van Loon, Re-Energizer

"We hebben zo'n diepe laag weten te raken waarin ik liefde heb leren toelaten en mijn eigen kracht. Ik kan het alleen maar aanraden, echt. Gaan, jump, now!"

5/5

Jan-Jaap van Schuylenburg,
Performance Coach in Abu Dhabi

"Onmisbaar! Een diepe indaling in mijn Zielemissie. Ik heb ontdekt wat me werkelijk drijft in het leven. Diep dankbaar voor de inspirerende spiegels."

5/5

Didier de Bock
Fit-reset & Mind expert, Motivational speaker

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders