Over

Sander

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), een hooggevoelige man, partner, vader, vriend, mentor én ondernemer. Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik mijn vrije geest jarenlang achter slot en grendel bewaarde en je nooit de ‘complete’ Sander zag. Wel iemand met passie voor zijn werk in adviserende, projectmatige en coachende rollen bij een bank. Maar altijd met enige gereserveerdheid.

Ik besloot op zoek te gaan naar wie ik werkelijk ben, dook in een wereld van persoonlijke ontwikkeling en verdiepte me in diverse bronnen en stromingen en zo ontstond mijn passie voor mannenwerk en het begeleiden van mannen bij het aanboren van hun bron van innerlijke wijsheid.

Onderweg kwam ik regelmatig in aanraking met vals licht, occultisme en onzuivere invloeden. Mijn drang naar waarheid zorgt altijd voor een directe confrontatie en eliminatie van wat dat niet is. Dit geldt voor mezelf maar ook in mijn begeleiding van anderen.

In het proces van het begeleiden van mannen ontdekte ik dat er iets groters dan je eigen kleine IK-je door je heen kan en mag werken. Dit vraagt je steeds weer om je kritische mind aan de kant te schuiven. Ik leer jou als man om opnieuw te verbinden met wie je in essentie bent, zodat je de Creator wordt die je altijd al was. Verrek…dat is de titel van mijn boek. 😉

Ik ben geboren in het laatste jaar van de 70’s. En met mijn huidige vrouw, Kelly, kreeg ik verkering op de magische dag: 02/01/00. Op 20 juni 2008 gaven we elkaar het jawoord en precies een jaar later werd onze eerste zoon, Ryan, geboren.

Onze tweede zoon, Dean, werd geboren in 2012. En hoewel we lange tijd droomden van een gezin met drie kinderen, kwamen we daar toch van terug. Gelukkig is ons gezin in februari 2021 compleet geworden met onze Golden Retriever, Evy.

Mijn hooggevoeligheid is lange tijd een worsteling geweest. Gauw overprikkeld en ik checkte snel uit bij drukke gelegenheden of ging ze uit de weg. Nu ik me niet meer laat leiden door mijn denken en fysieke gestel, ervaar ik rust.  Mijn intuïtie is nu vooral de ontvanger van het hogere. Dankbaar dat ik dit talent nu dagelijks mag inzetten om mijn klanten grote doorbraken te laten maken. Overprikkeling ken ik nog nauwelijks, vooral omdat ik mijn eigen leven en onderneming heb ingericht op een manier die me zo min mogelijk stress oplevert.

Ik hou je een confronterende spiegel voor!

Mijn ware kracht ligt in het tonen van een confronterende spiegel en het opsporen van diepgewortelde blokkades.

Duurzame resultaten in business zullen komen als het fundament in de man stevig staat. Anders bouw je op los zand. Dit vaak tot grote frustratie. Directe resultaten zijn meer abstract, zoals:

  • Een groter zelfvertrouwen;
  • Veerkracht en leiderschap;
  • Innerlijke en mentale rust.

Jouw reis naar innerlijke wijsheid start hier:

Plan hier direct je 30 minuten 'Soul call'

Centraal staan: Gelijkwaardigheid, vriendschap & “pure joy”.

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders