Over Sander - Sander de Zwart

Over

Sander

Heb jij de ‘ballen’?

Oprechte vragen, man:
 • Herken je jezelf als hooggevoelig, spiritueel, bezield en toegewijd?
 • Voel je dat je iets prachtigs hebt toe te voegen aan deze wereld met jouw zielsopdracht?
 • Ben je in je leven te vaak afgestompt geweest van je gevoel, waardoor je nog niet maximaal vertrouwt op je intuïtie?
 • Had je in het verleden te maken met een hechtingsproblematiek, waardoor je moeite hebt met aarden?
 • Ervaar je problemen om te connecten met anderen terwijl verbinding je grootste verlangen is?
 • Had jij een (emotioneel) afwezige vader, waardoor je nu als volwassen man daadkracht mist en moeilijk knopen doorhakt?
 • Is het concreet maken van al je prachtige plannen en ideeën, ook voor je Coaching Business, een grote uitdaging?
 • Stel je dingen uit omdat je nog niet helemaal in jouw diepste waarheid durft te staan?
 • Heb je het gevoel dat je ziel dolgraag wil, maar werkt je man zijn (fysiek, mentaal en emotioneel) je nog geregeld tegen?
Man, man, man… wat maak jij het voor jezelf ingewikkeld.  Dat weet je. Toch verlang je naar dat juiste steuntje in de rug om door je eigen weerstanden heen te breken en er voor de volle 100% voor te gaan.
 

Ik zie je prachtige ziel en je worsteling als man

Als kind al zag ik twee versies van ieder individu. Je prachtige ziel en je worsteling als man. Ik help je als mentor graag verder om jouw belangrijke taak op deze aarde in een concrete vorm te gieten, zodat je eindelijk kunt gaan doen waarvoor je gekomen bent. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt om je ziel en je ego (persoonlijkheid) te laten samensmelten. Zodat je hoofd en je hart hetzelfde willen als je ziel.  Jouw creaties zullen meer eigen en authentiek worden en minder blootgesteld worden aan de invloed van anderen. Je bent hier immers om iets toe te voegen aan de wereld dat er nog niet is en wat alleen via jou gecreëerd kan worden. Bouw in eenvoud aan een coaching business vanuit je authentieke kern.

Meer lef en 'ballen' krijgen?

Je sterk 'mind' de baas worden...

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), een hooggevoelige man, partner, vader, vriend, mentor én ondernemer. Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik andermans dromen leefde en ik de ‘ware’ Sander jarenlang te weinig ruimte gaf. Ik besloot naar mezelf op zoek te gaan en stortte me op tal van trainingen, opleidingen en enorm veel spirituele boeken in de hoop mezelf weer terug te vinden. Hoewel persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei altijd mijn interesse hebben gehad, is het ook mijn valkuil. Want dikwijls dacht ik antwoorden te kunnen vinden buiten mezelf, waardoor ik in ‘spirituele valkuilen’ trapte en me onbewust toch weer ergens afhankelijk van maakte. Nu kies ik vooral voor eenvoud en daar past de spreuk “Maak een kwantumsprong die klein genoeg is, om jezelf terug te vinden dichtbij huis” perfect bij.

“Toen en nu”

In 2016 startte ik mijn bedrijf gericht op het begeleiden van hooggevoelige en bewuste mannen. Dit na 17 jaar financiële sector in adviseursfuncties en leidinggevende rollen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een succesvolle business waarin ik een mentor ben voor mannelijke coaches, trainers en therapeuten die hun bedrijf willen runnen vanuit wie ze ten diepste zijn.

Mentorship (1 journey, 3 avonturen)

 • Zelfstudie (Online) De kracht zelfontwikkeling. Groeien als man, als coach én als hoogbewust ondernemer op de momenten die jou het beste uitkomen;
 • 1-op-1Hoogbewust ondernemen & Deep Dive. Een verdiepende reis in je onderbewustzijn voor een stevig fundament in je leven én in je business;
 • JaargroepStart met een Deep Dive Businessweekend van 9 t/m 11 september. Niet alleen een complete opleiding om je intuïtieve coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Maar vooral een plek om samen met gelijkgestemde mannen op meerdere levensgebieden een ultieme groei door te maken. Bovenal leer je alles over het eenvoudig opbouwen en laten groeien van een coaching business volledig gestoeld op jouw zielsopdracht en het leveren van jouw unieke bijdrage aan de wereld.

Hoe het 1-op-1 avontuur eruit ziet?

Een jaar de diepte in met andere mannen...

Werkwijze volgens de VIE-methode

Mijn manier van werken is zonder oordeel, intuïtief en zacht* en leidt tot diepe resultaten. Dit is gegroeid door mijn ervaring tijdens de vele sessies die ik in de afgelopen zes jaar heb gefaciliteerd specifiek voor mannen. En zo is de VIE- methode ontstaan.

VIE betekent ‘leven’ en staat voor:

 • Vrij van blokkades (als man) – Stevig staan door jezelf te bevrijden van je grootste blokkades, beperkende overtuigingen en oordelen middels Lichaamsgerichte therapie, zoals meditatie en ademwerk.
 • Intuïtief sterk (als coach) – Maak van je intuïtie en onderbuikgevoel een ijzersterke kracht, voor een gezonde emotionele stabiliteit en een doortastende verbinding met je omgeving. Dit leer je met krachtige tools op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling, zoals Eye-gazing, Intuïtief Systemisch Werk en Intuïtieve Regressie
 • Eenvoud in het leven en in business (als ondernemer) – Gewoon weer man en ondernemer zijn met Outdoor Life & Business Coaching. Dit werkt als een confronterende spiegel, haalt je direct uit het hoofd vandaan en brengt je terug bij je eigen ware natuur. In alle eenvoud krijg je de antwoorden op complexe levens- en businessvraagstukken en maak je moeiteloos een stap vooruit.

*Verwar deze aanpak absoluut niet met ‘té soft’ en denk niet: “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Nee, loslaten van de controle is al zwaar genoeg. Dat vereist lef, moed en bereidheid tot zelfreflectie. Dan pas lukt het echt om door je weerstanden heen te breken.

Interesse gewekt?

Je bent van harte welkom voor ‘een bakkie ☕️ op afstand’ als je voelt dat ik je op welke manier dan ook van dienst kan zijn. Virtueel via Zoom verbinden we met elkaar en onderzoeken we of we een 100% match zijn.

Krijg in 30 minuten tijd helderheid over:

 • jouw eerste meest logische stap voorwaarts;
 • de grootste blokkade die jou nog vasthoudt in het oude vertrouwde;
 • wat juist jij nodig hebt om je innerlijke demonen te verslaan.

In  spirituele zin tasten we samen af wat er over een samenwerking in ons zielscontract staat.

Je gegevens worden gebruikt voor het mailen van de training en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy

Je kunt me ook bereiken via 06-13492307. Het liefst via WhatsApp, aangezien ik regelmatig aan het coachen ben in de natuur.

Een warme groet,

Sander de Zwart

Gratis sessie

In 30 minuten helderheid over:

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches