Over Sander - Sander de Zwart

Leef je MISSIE en word leider van deze tijd

Sander de Zwart | Leiderschap Coach voor mannen

De weg van hoofd naar hart

"Ik help ambitieuze, creatieve en ondernemende mannen met een MISSIE hun potentieel te ontketenen en het beste uit zichzelf én uit het leven te halen."

Mijn naam is Sander de Zwart (40), Leiderschap Coach voor mannen, ik ben getrouwd en heb twee jonge zoons. Een echte gevoelsman, die na een burn-out, in 2014, besloot om een carrière switch te maken en zijn dromen na te jagen. Met 18 jaar werkervaring binnen de financiële sector als adviseur, leidinggevende en coach en een breed scala aan verdiepende (coach)opleidingen, veelal met een holistische visie, put ik uit een grote bron van wijsheid en technieken, die je op effectieve wijze vooruit helpen. Te denken valt aan: NLP, regressie, hypnose, energetische healing, ademwerk en systemische opstellingen.

Ik ontwikkelde een krachtige techniek, de Energy Bridge Methode, die ik inzet tijdens de Leiderschap coaching en retreats. Ik help je bij het ontketenen van je potentieel, zodat je met je MISSIE het beste uit jezelf én uit het leven haalt. Je zou kunnen stellen dat ik de superheld in je wakker maak én je leer herinneren wie je ten diepste bent en hier naar te leven.
 
Dit resulteert in:
  • Het nemen van de volle verantwoordelijkheid voor je acties;
  • Het volledig gehoor geven aan je innerlijke drijfveren en unieke talenten;
  • Dát doen waar je goed in bent en hiermee het verschil maken.
Wil jij je potentieel ontketenen en vanuit diepe inspiratie en ultieme wijsheid een succesvol bedrijf runnen? Klik dan op de knop hieronder en ontdek wat er mogelijk is.