Over Sander - Sander de Zwart Coaching

Over Sander de Zwart Coaching

Word de creator die je altijd al was

Manifesteer je coachdroom

Je bent hier precies op de juiste plaats als je:

 • Coach, trainer of therapeut bent of wilt worden;
 • Jezelf herkent als lichtwerker en de zielsmissie voelt om als professional expressie te geven aan je unieke gave;
 • Als je diep van voelt dat iets in jou je nog belemmert om er volledig voor te gaan;
 • Als je een grote JA zegt tegen jezelf en tegen je coachdroom.

Waarom Sander de Zwart Coaching?

Je ziet nog genoeg ontwikkelpunten om jouw droompraktijk te laten groeien:

 • Je wilt leren hoe je de klanten die juist bij jou passen aantrekt;
 • Je product of dienst vraagt nog wat finetuning;
 • Je verlangt naar financiële stabiliteit;
 • Je mist nog relevante kennis en kunde;
 • Je loopt tegen blokkades en weerstanden aan en stelt dingen uit.

Mijn naam is Sander de Zwart (1979), een hooggevoelige en bewuste man, vader en partner. Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik andermans dromen leefde. Deze dwong mij naar de kern van mijn angsten en blokkades te gaan en mijn hart weer te openen. Het was een behoorlijke ontdekkingstocht, want door de jaren heen was ik mezelf flink verloren. De burn-out toonde mij in de eerste plaats om de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven te nemen en niet meer te wijzen naar anderen. Zo ontketende ik mijn mannelijk potentieel en leerde ik leiderschap over mijn leven te nemen.

Gratis

Male Potential Life Hack

De Life Hack helpt je om inzicht te krijgen in oude patronen, krachtige stappen vooruit te maken en je droomleven te creëren vanuit bezieling.

Opleiding & Business

Ik vond mijn antwoorden vooral op diep existentieel niveau via een opleiding Mediumschap & Trance Healing. Door middel van Mediamieke Regressie, NLP, Familie Opstellingen en Hypnotherapie, leerde ik mijn eigen intuïtieve en helende gaven, die ik als kind al ervoer, verder te ontwikkelen. In eerste instantie om met mezelf aan de slag te gaan en ten tweede om hierin ook anderen te kunnen begeleiden.
 
Ik werkte 18 jaar in de financiële sector in diverse functies van financieel adviseur tot teamleider. Vooral de persoonlijke verbinding met mijn klanten en mijn team, lag mij goed. Vanuit mijn natuur had ik hierin altijd al een helpende en begeleidende rol. Mijn liefde voor coaching is hier geboren. Toch voelde ik een diepere levensmissie, die bij een baan in loondienst nooit tot expressie kon komen. Daarom verzamelde ik al mijn moed om een eigen business te starten en in het diepe te springen door mijn baan op te zeggen.
 
In 2016 startte ik met het platform HSP Man en in 2018 kwam daar Sander de Zwart Coaching bij. Ik begeleid voornamelijk mannelijke coaches, trainers en therapeuten om hun coachdroom te laten uitgroeien tot een vervullende en winstgevende onderneming middels een Transformatief en Next Level Coachingsprogramma.
 

En vanuit een voorliefde voor Mannenwerk organiseer ik geregeld Mannencirkels, weekenden en dagretreats.  Dit zorgt voor een open en kwetsbare verbinding met andere mannen en het thuiskomen in je mannelijke kracht. De mannen die ik begeleid maken grote sprongen in hun persoonlijke en spirituele groei en weten met steeds meer gemak hun dromen te manifesteren. Check hier de agenda alle komende activiteiten>>

Word de creator die je altijd al was

Ook jij bent in staat om enorme sprongen te maken en je leven precies de vorm te geven die bij je past. Je creëert je realiteit namelijk zelf, je hele leven al. Dit doen we via onze gedachten, onze gevoelens en ons handelen. Dit gebeurt vooral op onderbewust niveau en kan bij iedere tegenslag o.a. resulteren in schuld, schaamte, boosheid en verdriet. Dat we vervolgens met man en macht proberen weg te drukken.

Bewust worden van je manier van denken, voelen en handelen en door je blokkades en weerstanden heengaan, maakt je een Bewuste Creator. Dit helpt je om in jouw leven precies aan te trekken wat je nodig hebt om een Meester Creator te worden. Ik ben graag jouw gids, die je brengt naar het hoogst mogelijke potentieel in je leven.

Meer over Sander

Hey, man. Welkom bij Sander de Zwart Coaching, gaaf dat je er bent! Graag vertel ik wat meer over mezelf.

Mijn jeugd:

Geboren in 1979 in Den Haag en op mijn tiende verhuisd naar het toeristische plaatsje Schoorl. Als kind al duidelijk een zeer open en gevoelig jongetje met een grote innerlijke belevingswereld. Ondanks dat ik in Den Haag veel vriendjes had en goed kon meekomen op school, merkte ik dat ik na de verhuizing moeite had met het vinden van mijn plek. Op die leeftijd zijn kinderen snoeihard voor elkaar en word je als buitenstaander niet direct geaccepteerd. Dit mondde vaak uit in pesterijen en dit maakte dat ik van een open persoonlijkheid steeds meer in mezelf keerde. Ik kon me urenlang vermaken met muziekmaken, zingen en toneelspelen. Zo kon ik helemaal opgaan in mijn eigen wereldje, maar miste ik vaak wel de aansluiting met de wereld om me heen. Het zou nog jaren duren voordat ik hierin wat meer vrijheid ging ervaren.

Relatie en Vaderschap:

In de millenniumnacht vloog de vonk over tussen mij en mijn ware liefde. Sinds 02-01-2000 hebben we een relatie. Dit blijft een prachtige memorabele datum. Sinds 20-06-2008 zijn we getrouwd en exact 1 jaar later werd onze eerste zoon geboren en in 2012 volgde de tweede zoon. Het vaderschap geeft enorm veel leuke en inspirerende momenten. En tegelijk biedt het grote temperament en de sterke wil van beide zoons de nodige uitdagingen. Dit drukke leventje vraagt ook om voldoende quality time binnen onze relatie. Daarom hechten mijn vrouw en ik veel waarde aan een open communicatie. Dit lukt niet altijd perfect hoor, maar het blijft belangrijk om het samen leuk te hebben. Daarom plannen we geregeld een moment samen: Lekker uit eten, een filmpje pakken en soms even een nachtje weg. Dit helpt altijd om in de waan van alledag weer wat nader tot elkaar te komen.

Mijn eigen ontwikkelpad:

Vanuit mijn natuurlijke fascinatie voor bewustzijn, innerlijke wijsheid en persoonlijke groei, zette ik in de afgelopen 6 jaar na een burn-out op diverse vlakken in mijn leven belangrijke stappen. Ik zat al jaren in een vaste baan binnen de financiële sector en ik werd me ervan bewust dat ik mezelf klein hield. Ik realiseerde me dat ik uit veiligheid meestal koos voor een ‘gemiddelde’. Dit terwijl ik het altijd zo nodig had om mezelf op een gezonde manier uit te dagen. Ik bloedde langzaam dood. Ik realiseerde me dat dit niet de bedoeling kon zijn van het leven en ging op zoek naar de sleutel voor een beetje meer geluk,  zingeving en voldoening in het leven: Het vinden van mijn ‘purpose in life’. Door flink in mijn eigen ontwikkeling en groei te investeren en dit te blijven doen, vond ik eindelijk de sleutel!

Vanuit een baan in loondienst startte ik in 2016 mijn bedrijf als coach en trainer voor mannen, die net als ik op zoek zijn naar hun ware potentieel en deze volledig willen leven. Dit doe ik voornamelijk in de natuur. Want in de natuur is er direct rust en ruimte om de diepte in te gaan. En dat is noodzakelijk om tot de kern te komen en een constructieve verandering door te voeren.
 

Hoe dan?

Ik krijg vaak de vraag door wie of wat ik me vooral laat inspireren. Laat ik vooropstellen dat we in dit digitale tijdperk toegang hebben tot extreem veel informatiebronnen. Dit kan erg handig zijn, maar heeft ook een belemmerende werking. Namelijk niet alle informatie die we tot ons krijgen is zuiver of dienend op ons levenspad.

Mijn advies: Neem nooit alles direct voor 100% waarheid aan. Zelfs niet wat IK je zeg. 😉 Gebruik informatie slechts als middel om jouw eigen zuivere waarheid te vormen.

Wijsheden, methodes en theorieën die mijn interesse hebben zijn o.a.:

 • Meditatie
 • Ademwerk
 • Positieve psychologie
 • Universele Wetten (o.a. Wet van Eén, Wet van de aantrekking)
 • Alchemie
 • Sjamanisme
 • Plantmedicijnen
 • Boeddhisme/Hindoeïsme
 • Multidimensionaal denken / Kwantumfysica
 • Dualiteit / Eenheidsbewustzijn
 • Zelfgenezend vermogen
“Word de creator die je altijd al was.”
 
Een warme groet,
 
Sander de Zwart

Download hier het gratis groeigeheimen ebook

"Male Potential Life Hack"

Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van de wegwijzer en het versturen van waardevolle info op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, ondernemerschap en zelfrealisatie. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Voor meer informatie, zie ook onze: Privacy Policy