Over Sander - Sander de Zwart

Mijn verhaal

Mijn naam is  Sander de Zwart en ik help hoogbewuste mannen en bezield ondernemers terug te komen bij hun ware, authentieke zelf.

Why? Dagelijks staan wij nog teveel bloot aan negatieve krachtvelden (intern en extern), waardoor je in een vicieuze cirkel blijft ronddraaien. Zie mijn programma’s als een ‘vision quest’ naar heling en vernieuwing.

“Albert Einstein zei niet voor niets dat je problemen nooit oplost op het niveau waar deze zijn ontstaan. Expansie van je bewustzijn is bittere noodzaak voor groei.”  

Waarom ik je kan leren 'mega moves' te maken

Na een burn-out in 2014 besefte ik dat ik mijn vrije geest en ruime bewustzijn jarenlang achter slot en grendel bewaarde en niemand de ‘echte’ Sander zag. Ik besloot toen naar mezelf op zoek te gaan en stortte me op tal van opleidingen en spirituele wijsheden in de hoop mezelf weer terug te vinden. Dit was tegelijk ook mijn valkuil. Want dikwijls dacht ik antwoorden te kunnen vinden buiten mezelf en me onbewust toch weer ergens afhankelijk van maakte. Nu kies ik vooral voor eenvoud.

In 2016 startte ik mijn bedrijf gericht op het begeleiden van hooggevoelige mannen. Dit na 17 jaar financiΓ«le sector in adviseursfuncties en leidinggevende rollen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een succesvolle business gericht op de groei van hoogbewuste mannelijke ondernemers.

Ik ben geboren in het laatste jaar van de 70’s. En met mijn huidige vrouw, Kelly, kreeg ik verkering op de magische dag: 02/01/00. Op 20 juni 2008 gaven we elkaar het jawoord en precies een jaar later werd onze eerste zoon, Ryan, geboren.

Onze tweede zoon, Dean, werd geboren in 2012. En hoewel we lange tijd droomden van een gezin met drie kinderen, kwamen we daar toch van terug. Gelukkig is ons gezin in februari 2021 compleet geworden met onze Golden Retriever, Evy.

Mijn hooggevoeligheid is lange tijd een worsteling geweest. Gauw overprikkeld en ik checkte snel uit bij drukke gelegenheden of ging ze uit de weg. Toch heeft mijn pad van zelfontwikkeling geleid tot rust in mijn zenuwstelsel.Β  Mijn gevoelige, intuΓ―tieve kant zie ik nu als een gift. Dankbaar dat ik dit talent nu dagelijks mag inzetten om mijn klanten grote doorbraken te laten maken. Overprikkeling ken ik nog nauwelijks, vooral omdat ik mijn eigen leven en onderneming heb ingericht op een manier die me zo min mogelijk stress oplevert.

"Spirituele eye opener!"

5/5

Edwin T.

mijn Boek 'Word de Creator die je altijd al was'

Vergroot je creatiekracht als hoogbewuste man

Lees dit boek als je de perfecte balans wil vinden tussen de maakbaarheid van het leven en jouw lot.

β€œAan het eind van de regenboog vind je een lege pot, het goud verzamel je onderweg.”

Ik hou je een confronterende spiegel voor!

Mijn ware kracht ligt in het tonen van een confronterende spiegel en het opsporen van diepgewortelde blokkades.

Duurzame resultaten in business zullen komen als het fundament in de man stevig staat. Anders bouw je op los zand. Dit vaak tot grote frustratie van het ego, die geen geduld heeft. Directe resultaten zijn meer abstract, zoals:

  • Een groter zelfvertrouwen;
  • Veerkracht en leiderschap;
  • Innerlijke en mentale rust.

Plan hier direct je 30 minuten 'Soul call'

Centraal staan: Gelijkwaardigheid, vriendschap & “pure joy”.

Sander de Zwart draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches