Van denken, naar durven, naar doen!

Zit je regelmatig laag in je energie en mis je de inspiratie en focus om dé juiste acties te nemen, zodat je het allerbeste uit jezelf en uit je bedrijf haalt?

Mijn naam is Sander de Zwart (40), Life & Business Coach voor mannen, ik ben getrouwd en heb twee jonge zoons. Een echte gevoelsman, die na een burn-out, 5 jaar geleden, besloot om zijn dromen na te jagen. Ik daag mezelf continu uit om te leven en te ondernemen vanuit een hoge energie, zodat ik het maximale bijdraag aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei en die van anderen. Dit doe ik voornamelijk via mijn High Energy Coaching en Retreats in de natuur (1-op-1).
 
Ik ontwikkelde een krachtige techniek, de Energy Bridge Methode , die ik inzet tijdens de coaching en retreats in de natuur. Ik help je op diep niveau contact te maken met je mannelijke kracht, zodat je bewust gaat staan voor je MISSIE en het beste uit jezelf haalt.
 
Dit gaat om hart-gedreven eigenaarschap:
  • De volle verantwoordelijkheid nemen voor je acties;
  • Volledig gehoor geven aan je innerlijke drijfveren en unieke talenten;
  • Doen waar je goed in bent en hiermee het verschil maken.

 

Bruggenbouwer tussen verstand, gevoel en je diepste roots

"Ik help ambitieuze, creatieve en ondernemende mannen zich te verbinden met hun mannelijke kracht, zodat ze bewust gaan staan voor hun MISSIE en het beste uit zichzelf halen!"

Sander de Zwart | Life & Business Coach voor mannen

Graag stel ik me even voor: Mijn naam is Sander de Zwart en ik ben 40 jaar oud, getrouwd met Kelly en samen hebben we een zoon van 10 jaar en een zoon van 7 jaar.

Een groot deel van mijn leven leefde ik een ‘gemiddeld’ leven. Dat voelde veilig voor me. Ik viel niet teveel op en liet alleen de stukken van mezelf zien, waarvan ik niet bang was erop afgewezen te worden. Mijn ware, kwetsbare kant liet ik pas zien als ik 100% zeker wist dat ik de omgeving en de omstandigheden vertrouwde. Deze manier van leven ging me opbreken.

Halverwege 2014 kwam het keerpunt. Mijn lampje ging uit: Burn-out. Vanaf dat moment ging de knop definitief om. Ik realiseerde me dat ik jarenlang teveel energie stopte in de dingen de voor mij verkeerde dingen. En waar ik ECHT energie van kreeg en waar ik blijf van werd kwam altijd op de laatste plaats. En in de hectiek van het dagelijks leven schoot dat er dus meestal bij in.

Ik koos ervoor om dit voor eens en voor altijd om te draaien en alles uit het leven te halen. Een complete transformatie ontstaat niet van de een op de andere dag, dus ik wist dat ik met mezelf aan het werk mocht gaan. De diepte in.

Mijn (hoog)gevoelige kant had ik altijd weggestopt, want ik zag dat als niet-mannelijk en wilde een ‘gewone’ man zijn. Dit maakte dat ik eigenlijk heel vaak een rol speelde en me volledig aanpaste aan anderen.Ik werd altijd heel flexibel en meegaand gevonden. Geen wonder, want ik gaf nooit liet me altijd leiden door de ander en was mezelf totaal verloren.

Na mijn burn-out, zette ik alles in zijn werk om mijn rijke innerlijke belevingswereld weer volledig toe te laten. Ik had nog een weg te gaan, want er was een behoorlijk dikke muur om mijn gevoel ontstaan. Ik besloot een opleiding Mediumschap en Trance Healing te volgen, omdat ik door de diepste lagen van mijzelf wilde gaan, tot aan de kern, mijn diepste essentie. Daarnaast had ik in mijn arbeidsverleden binnen het bankwezen behoorlijk wat ervaring op gedaan op het gebied van coachen.

Werken in de diepste lagen van je ZIJN, om het bewustzijn te verruimen en de innerlijke kracht van de mens naar buiten brengen, zodat ze daadwerkelijk gaan ZIJN wie ze werkelijk ZIJN. Dat ging ik steeds meer erkennen als mijn opdracht op aarde. De ‘hoe’ was nog niet helemaal duidelijk, maar ik vertrouwde op mijn intuïtie en op de kracht in mezelf. Begin 2017 begon ik naast een fulltime baan met de online business HSP Man, gericht op mannen zoals ikzelf, om ze begeleiden door de uitdagingen die ik in mijn leven heb ervaren. Sinds 1 juni 2018 ben ik niet meer in loondienst en ben ik fulltime ondernemer. In november 2018 ontstond de tweede website Sander de Zwart Coaching en is mijn outdoorcoaching geboren: Diepe transformerende coaching in de natuur via 1-op-1 trajecten en retreats.

Ik zeg altijd: mijn ideale klant is de persoon die al langere tijd werkt aan een bewuster leven en is bereid hiervoor het werk te doen, innerlijk werk. De meeste van mijn klanten (veelal ondernemers of startende ondernemers) hebben al heel wat stappen gemaakt in programma’s zoals 365 Dagen Succesvol of die van Michael Pilarczyk of Tony Robbins. Ik begeleid mijn klanten door de nog diepere lagen van het bewustzijn, voor een complete transformatie en de verankering van hun ware kracht. Van daaruit ontstaat de ruimte om concrete invulling te geven aan (missie, visie en strategie), waarbij ik mezelf in de concretisering hiervan ook beschikbaar stel als sparringspartner. Dat maakt dat ieder retreat of coachingstraject uniek is en specifiek dienend is aan het proces waarin de klant zich op dat moment bevindt.

Uiteraard is het coachen en gecoacht worden een vertrouwenskwestie. Ik vind het daarom belangrijk dat we een match hebben, zodat niets ons in de weg staat om de diepte in te gaan. Daarom bied ik een vrijblijvende wandelcoachingssessie (1,5 uur) aan in de duinen van Schoorl (pay-as-you-feel). Op die manier maken we kennis met elkaar en stemmen we samen af of een traject via Sander de Zwart Coaching kloppend is.
 

Met hart-gedreven eigenaarschap naar je diepste waarheid: