Nieuwe koers: Sander & Nico

Je voelde hem misschien al aankomen, maar met mijn bedrijf ben ik momenteel door een complete transitie aan het gaan. Ik ben steeds intensiever gaan samenwerken met Nico de Jong en we draaien al een paar maanden programma’s samen.

We ervaren dat we elkaar dusdanig bekrachtigen, dat we onszelf en onze klanten tekort doen als we ieder ons eigen ding blijven doen.  Concreet betekent dit dat ik per heden nieuwe sessies en trajecten uitsluitend samen met Nico zal geven eventueel vergezeld door gastdocenten en andere topcoaches.

Mysterieschool en Mannencommunity ‘tijdelijk’ uit de etalage

Enkele diensten zullen blijven bestaan, maar tijdelijk onder de toonbank aangeboden worden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Mysterieschool en de Mannencommunity.
Deze zijn té mooi en waardevol om te stoppen. Dus hiermee ga ik door. Hetzij uiteindelijk onder een andere merknaam. Maar daarover later meer.

Focus op een hernieuwde doelgroep

Nico en ik zullen ons voornamelijk gaan richten op het begeleiden van CEO’s en topondernemers van de wat grotere bedrijven en organisaties.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes.

We voelen dat we meer impact kunnen maken in de wereld als we onze kennis en wijsheid delen binnen grote organisaties. Focus zal vooral liggen op het slaan van het fundament van het merk en de organisatie. Daarbij gaan we voornamelijk met de energetische ‘heipalen’ aan de slag, uiteraard gecombineerd met een praktische vertaling naar de dagelijkse bedrijfsvoering.

Tijdens de trajecten werken we nauw samen met gastdocenten en huren we topcoaches in om specifieke processtappen te begeleiden.

A different kind of cookie

Zoals je wellicht zult begrijpen is dit voor mij na mijn transitie uit loondienst 6 jaar geleden, weer een grote sprong in het diepe. Nico en ik hebben beiden veel teleurstelling gehad op het gebied van samenwerking. Daarom hebben we ongeveer een jaar de tijd genomen om elkaar op een dusdanig niveau te leren kennen dat wij deze samenwerking aan durven gaan. Dus deze beslissing gaat dus niet over één nacht ijs.😉

De exclusieve leiderschaps- en business programma’s die Nico en ik aanbieden zijn vanaf heden te benaderen via deze website.

Ik kan me voorstellen dat deze transitie vragen bij je oproept.

Mocht dit zo zijn? Stel ze gerust.

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en topondernemers.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

Een warme groet, ook namens Nico,

Sander de Zwart

Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders