School voor Eigen Wijsheid

“School voor Eigen Wijsheid“, onze MISSIE voor de komende 40 jaar.

Lieve, lieve, lieve mensen, graag wil ik je een kleine 9 minuten van je tijd vragen. Check s.v.p. de video en voel mee.

Wellicht zien wij elkaar dan 13 juni a.s. in de Schoorlse Duinen. 🤗

Waar we naar op zoek zijn:

  • Teachers. Dat zijn coaches, trainers, therapeuten die mensen willen begeleiden naar hun eigen wijsheid. Van hoofd naar hart, van hart naar buik. En dat op een dusdanige manier doen dat klanten op een duurzame manier op hun eigen wijsheid kunnen terugvallen, in iedere situatie van hun leven.
  • Missiebegeleiders. Dit zal waarschijnlijk dezelfde categorie zijn, maar om de nuance te beschrijven begeleid je mensen bij het leven van hun missie zodra zij ontdekt hebben wat hun plek in de wereld is. Maar het kan ook goed zijn dat je mensen overall begeleidt, van binnenkomst tot reünie.
  • Marketeers. In welke vorm dan ook. De meeste nadruk zal op contentmarketing komen te liggen. Denk dan aan tekst, foto en video voor website en social media. Daarin kan het zijn dat je content maakt, redigeert of dat je de teachers traint hoe zij zelf goede content kunnen maken.
  • Andere teamleden. Denk dan aan de normale functies die je in ieder bedrijf nodig hebt. Zoals iemand die de (salaris)administratie leidt, IT (we hebben de ambitie om een collectieve bibliotheek te bouwen waar alle teachers op aangesloten kunnen worden), een operationeel directeur, financieel adviseur en wat je nog maar meer kunt verzinnen.

Misschien goed om te vermelden dat wij niet in hokjes denken en dat combinaties van functies ook heel goed mogelijk zijn. Wij staan vooral open voor mensen die graag met en voor ons willen werken, onze ambitie omarmen en de intrinsieke motivatie hebben om mensen van binnenuit zielsgelukkig te maken.

Heb je interesse?

Meld je HIER via het contactformulier.

Tot snel!

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laten we je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn:

  • Lees HIER over de missie, visie en ambitie van de School voor Eigen Wijsheid
  • Check HIER al onze 90 minuten producten
  • En HIER wat Sander de Zwart Coaching te bieden heeft op het gebied van leiderschapsontwikkeling, zelfrealisatie, intuïtie, HSP en hoogbewust ondernemerschap.
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders