Een winnaarsmentaliteit is essentieel

Een winnaarsmentaliteit is essentieel, tenminste als je hem missiegedreven kunt inzetten. Anders nekt ie je…

Er zit een diepere reden achter dat Nico en ik ervoor gekozen om uitsluitend met topondernemers te willen werken: hun winnaarsmentaliteit.

Dit gaat om mensen met enorme resultaatgerichtheid, zijn extreem goed in wat ze doen en verdienen er een prima boterham mee.

Er is één maar…

Ze zijn niet gelukkig

Hoewel ze voor de externe wereld alles perfect voor elkaar hebben, kunnen ze er zelf niet oprecht van genieten. Ze ervaren een onbalans tussen werk en privé en hun sociaal leven ziet er sober uit. Veel vrienden hebben niet, en zeker niet degenen waar ze op hun niveau mee kunnen levelen.

Dat voelt vaak eenzaam en alleen. En omdat hun werk altijd doorgaat, ook thuis, is er eigenlijk nooit écht rust.

Hierdoor staan ze continu in standje overleven.

Nico en ik herkennen onszelf maar al te goed in deze profielschets. In alles wat wij in onze carrière hebben gedaan ervoeren we die winnaarsmentaliteit. En vooral vanuit standje overleven.

In de laatste jaren innerlijk werk is die winnaarsmentaliteit nog even sterk gebleven als voorheen, maar het standje overleven is verdwenen. Niet meer vanuit een MOETEN, bewijsdrang of een niet kunnen loslaten. Maar vanuit een grote passie en missiegedrevenheid.

Kortom: we hebben ontspanning, zingeving en plezier teruggebracht in ons ondernemerschap. En helpen nu graag onze ‘vroegere’ versies met het maken van die shift.

De komende tijd deel ik meer over de diensten die we voor deze doelgroep hebben ontwikkeld. Nu al nieuwsgierig? Stuur me een berichtje, dan praat ik je graag bij.

💪

We bieden exclusieve leiderschap- en business programma’s voor CEO’s en topondernemers.

Onze werkwijze is geïnspireerd op de wijsheid van het dienend en authentiek leiderschap binnen traditionele Native American Tribes. 

 Wil je leren hoe?

Een warme groet, ook namens Nico,

Sander de Zwart

Leadership & Business Mentor | Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders