Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Hoe je je intuïtie filtert uit het oerwoud van gevoelens

Soms doet iets zich voor als je intuïtie, het voelt in eerste instantie zuiver aan, maar blijkt later toch iets anders te zijn. In de volgende video leg ik je uit hoe je je intuïtie eenvoudig kunt filteren uit de brei van ‘stemmetjes’ in je hoofd die zo hier en daar komen opduiken.

Een concreet voorbeeld:

Voor de zesde keer de de workshop ‘Intuïtief Coachen’ mogen organiseren. Geen workshop is hetzelfde en we werken met wat zich aandient. Een van de deelnemende mannen had een dag van te voren afgezegd, omdat hij er opeens geen goed gevoel bij had. Ze buik trok samen en het was voor hem een duidelijke ‘NEE’. Ik heb er vrede mee als iemand afzegt, als het beter is om met zijn energie ergens anders te zijn. Daarvoor is het wel nodig om werkelijk te voelen waar je wél hoort te zijn. Ik vroeg hem er op af te stemmen en te onderzoeken waar de ‘nee’ vandaan kwam. Een paar uur later reageerde hij: Ik kom toch!

En dat klopte helemaal. Hij hoorde er gewoon bij te zijn. Het was een magische dag waarin alles als vanzelfsprekend intuïtief ontstond. Geen vastomlijnd programma. Slechts een aantal mannen tegelijkertijd in dezelfde ruimte.

Een van de mannen zei achteraf:

“Ik wist wel dat ik kon voelen, maar dat mijn intuïtie zo sterk en helder was, heb ik pas vandaag ontdekt”.

Wat een cadeau om dit te mogen faciliteren. Ultiem genieten.

In de volgende video een eenvoudige uitleg over hoe je je intuïtie filtert uit het oerwoud van gevoelens. Dit is een fragment van een uitgebreide teaching die ik opnam voor de mannen die mijn programma’s volgen. De teaching gaat onder andere over de invloed die je onbewust op anderen hebt of anderen/iets anders op jou. En wat ervoor nodig is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven in je woorden en daden.

🙏🏻✨💚

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders