Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Het opbouwen van een bloeiende praktijk

Een succesvol bedrijf opbouwen vanuit een loondienstverband gaat niet vanzelf. Hierin ben ik behoorlijk wat weerstanden in mezelf tegengekomen. Toch heeft het rotsvaste geloof in mezelf me er altijd doorheen gesleept. En dat was niet altijd eenvoudig als je ook een eigen huis en een gezin hebt om voor te zorgen.

Een baan opzeggen en in het diepe springen

Ondanks financiële stress en goed bedoelde adviezen van mijn omgeving nam ik het risico en sprong ik in 2018 in het diepe. Deze video is opgenomen in opdracht van SYS Platform. Zij zorgen voor een goed draaiende website met alles erop en eraan en vroegen mij een tijdje geleden om mijn verhaal in beeld te brengen en te vertellen waarom ik voor hun hostingservice koos.

Sta jij op het punt om een website te beginnen of om over te stappen? Bekijk HIER wat zij voor jouw business kunnen betekenen.

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders