Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Geld verdienen met je Zielsmissie

Vandaag voel ik iets met je te willen delen. Ik weet nog niets precies wat er precies gezegd wil worden, maar ik laat het volledig door me heen stromen. Het gaat in elk geval over geld verdienen met je Zielsmissie. En vooral alle angsten te doorgronden, die gepaard gaan met het loslaten van het oude voordat je je nieuwe plek volledig kunt innemen.

Het spreekwoord zegt: “Je moet geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt.” Dit gezegde houdt ons eerder vast dan dat deze ons vooruit helpt. Het voedt de angst in plaats van de moed om een volgende stap te maken. Vanuit een diep vertrouwen zou je ervan kunnen maken: “Koop nieuwe schoenen en besluit erin te gaan lopen.” Dat geeft je een vrijbrief om de oude schoenen weg te gooien en de nieuwe in te lopen. Ook al krijg je misschien eerst wat blaren. Er komt een dag dat je aan ze gewend bent en dat je er heerlijk op loopt. Maar je moet dat oude vertrouwde schoeisel durven los te laten.

Deze Spiritual Teaching helpt je om jezelf te bevrijden van de angst die je nu nog tegenhoudt volledig in je Zielsmissie te stappen.

 

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders