Vlog #11 In gesprek met…Publiek spreker & trainer Roelof de Vries, over Zelfrealisatie

In deze video wandel ik met Roelof de Vries. Hij is Publiek spreker & trainer en geeft momenteel wekelijks Masterclasses op het gebied van zelfrealisatie bij De Bewustzijn School in Amsterdam.

De lijfspreuk van Roelof luidt: ‘Wees je diepste essentie en leef je grootste potentie.’

Anderen begeleiden op het gebied van zelfrealisatie doen we beiden. Ieder van ons op eigen unieke manier en daarom vond ik het zo fijn om Roelof uit te nodigen, omdat ik benieuwd ben naar hoe hij dit pad zelf ervaart.

Wat is zelfrealisatie nu precies?

Ik besloot wat te speuren op het web en de volgende omschrijving sluit in mijn ogen het beste aan op mijn eigen visie:

Zelfrealisatie: ook wel zelfverwerkelijking genoemd, betekent: doen wat je roeping is, werkelijk jezelf zijn, leven vanuit je hart, vanuit je diepste zijn, onafhankelijk zijn, het (je) realiseren van wie of wat je in wezen zelf bent, het ware zelf realiseren. Een mens die zichzelf verwerkelijkt dan wel gerealiseerd heeft is een vrij mens.

Een mond vol. 😉 Wil je weten wat Roelof verstaat onder zelfrealisatie? Laat je inspireren door deze vlog. Roelof deelt hierin ook zijn gouden tip om definitief uit beperkende patronen te stappen.

Het helen van emotionele blokkades, waarom?

In essentie zijn we onbeschadigd en vrij van blokkades. Waarom hebben we daarom toch allemaal onze problemen en uitdagingen in het leven? En waarom is het dan zo belangrijk om diepe wonden en emotionele blokkades te helen, als ze er feitelijk niet zijn? Ik vraag het Roelof en hij heeft hierop 3 antwoorden. Wil je weten welke? Start dan snel de video.

Veel kijkplezier!

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laten we je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn:

  • Lees HIER over de missie, visie en ambitie van de School voor Eigen Wijsheid
  • Check HIER al onze 90 minuten producten
  • En HIER wat Sander de Zwart Coaching te bieden heeft op het gebied van leiderschapsontwikkeling, zelfrealisatie, intuïtie, HSP en hoogbewust ondernemerschap.
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders