Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Het leven van je ware potentieel

Het leven van je ware potentieel. Veel mensen in deze wereld verlangen hiernaar. Het probleem? De bereidheid dit werkelijk te doen.

Mijn grootste pijn

Dit is sinds mijn jeugd mijn grootste pijn. Ik zag altijd de potentie in ieders ogen. En het deed me keer op keer pijn als de ander dat niet zag of er niets mee deed.

Ik snapte het niet. Daarom heb ik eerst zelf moeten ervaren hoe het is om je ware potentieel niet te leven. En kon ik daar zes jaar geleden weer uitbreken.

Verstrikt in het ego

Het doet me nog steeds pijn als mensen verstrikt zitten in ego-patronen. Tegelijk heb ik ontdekt dat ik niet verantwoordelijk ben voor het pad van de ander.

Ieder mens is een een ziel en is al verlicht van zichzelf en is al precies op de plek waar hij hoort te zijn. Alleen het ego gooit roet in het eten. Die houdt zichzelf nog gevangen, totdat hij ontdekt dat hij zelf de sleutel van zijn celdeur om zijn nek heeft hangen.

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders