Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Een POTondernemer, wat zei je?

Niet alle TOPondernemers of ondernemende TOPpers zien zichzelf zo…

Er zijn de laatste tijd veel vragen en er is weerstand en dissociatie bij de term TOPondernemer die Nico de Jong en ik in onze uitingen gebruiken. Wat ik erbij ervaar is dat iedereen zijn individuele waarneming heeft gebaseerd op zijn eigen systeem van overtuigen. Zo voelden mensen zich opeens buitengesloten of getriggerd.

Nu herinner ik me een hele mooie uitspraak:

“Je bent altijd 100% verantwoordelijk voor je eigen handelen, maar je bent nooit verantwoordelijk voor de gedachten en gevoelens die het bij anderen oproept.”

Bekijk hier de video waarin ik vertel over onze visie op de TOPondernemer:

Dus heb ik het over de TOPondernemer dat zou dit mijn beschrijving zijn:

  • Iemand die op veel vlakken successen gemaakt heeft in het leven en zijn ware potentieel weet aan te boren.

Dit gaat verder en dieper dan uiterlijk succes of financiële rijkdom. Want de hoogte van een banksaldo of hoe dik de bak is die voor je deur staat, zegt in mijn beleving niets over hoe succesvol of TOP iemand is. TOP gaat in mijn beleving over de bereidheid het beste uit het leven halen, ondanks tegenslagen en teleurstellingen.

Na mooie gesprekken over de term TOPondernemer kom ik tot de conclusie dat de meeste mensen die ik zie als TOP, zichzelf niet zo zien.

Ze voelen het (nog) niet

Er blijken valse bescheidenheid, onzekerheid, angst, stress of zorgen in de weg te staan. Nog te vaak aanwezig vanuit ‘standje overleven’ en niet zoals ze verlangen: leven vanuit rust, plezier, ontspanning en overgave.

Eigenlijk willen ze trots zijn op zichzelf maar zien ze hun eigen kracht, hun talent en hun toegevoegde waarde in de wereld nog onvoldoende. En dat leidt nog te vaak tot frustratie, onmacht en harder vechten en werken dan nodig is.

Ze voelen diep van binnen dat zij het zelf zijn die zichzelf uit dit strijdtoneel te bevrijden hebben. Maar het is door de waan van alle dag, alle verplichtingen, verantwoordelijkheden en die oneindige ratrace zo f*cking lastig om de controle volledig los te laten.

Die diepste ‘inner peace’ is waar ze naar verlangen

Ze zijn al jaren op zoek naar de sleutel. Hopte van de ene naar de andere therapeut, coach, trainer of healer. Terwijl er maar één ding dat echt nodig is…

En diep van binnen weten ze het antwoord al…

Maar toch?!

De implementatie en integratie ervan blijft de allergrootste uitdaging. En dat is precies waar wij je bij helpen.

De praktische toepasbaarheid van het leven van je eigen wijsheid. Oh ja, we kwamen daarom op de term POTondernemer (de ondernemer die het pad van zijn hoogste POTentieel volgt).

Een nieuw woord dat nog ongeladen is

Dus dat heeft de tijd nodig om tot leven te komen. Hoe klinkt ie voor jou?

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders