Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Over ons

"Breng ontspanning, zingeving en plezier terug in je ondernemerschap"

Wie ben jij?

Jij bent een POTondernemer, intuïtief sterk met ambitie, winnaarsmentaliteit en bent bereid om het hoogst mogelijke POTentieel uit het leven te halen en maximale impact te maken met je MISSIE.

Je hebt aardig wat succes behaald op wilskracht, maar loopt keer op keer vast en mist voldoening. Tijd om de regie terug te pakken en je hoogst mogelijke POTentieel te ontdekken.

Wie zijn wij?

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde ik de moed om me daarvan los te wrikken. Sinds 2016 run ik mijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.
 

Nico de Jong

Weg van gladde marketingstrategieën en gericht op oprechte verbinding, van mens tot mens. Ik leer je inzien dat jij dé strategie bent voor je business en niemand anders.  Maak maximale impact met wat jij, en niemand anders, hier te creëren hebt.

School voor Eigen Wijsheid i.o.

Een wereld waarin ieder mens zielsgelukkig is en leeft vanuit Eigen Wijsheid

Zo begon Nico de Jong zijn LinkedIn post op 14 mei jl:

Tja, hoe moet ik dit bericht nu beginnen. Er is zoveel te vertellen. Want in het proces dat Sander de Zwart en ik de afgelopen maanden en jaren hebben gelopen, is er zo bizar veel veranderd. Weet je f#ck it, ik zeg het gewoon!

We gaan de School voor Eigen Wijsheid starten!

Zo, dat hoge woord is eruit 😃

We starten deze school omdat dit onze MISSIE is. Over 40 jaar sluiten we de deuren en is onze ambitie dat iedere persoon op deze aarde weet en voelt hoe hij/zij vanuit eigen wijsheid kan leven. Met als gevolg dat werkelijk iedereen zielsgelukkig is, die diepe innerlijke rust ervaart en dat de wijsheid van de eigen wijsheid van generatie op generatie wordt doorgegeven.

wil je bij het team als teacher of als medewerker of wil jij je eigen wijsheid ontwikkelen als geen ander?

Jouw innerlijke beleving

Onze activiteiten en programma’s vinden voornamelijk in de buitenlucht plaats, waar je direct in het hier en nu komt. Even weg uit de dagelijkse hectiek en in een directe staat van ontspanning. Zo kan de creativiteit en inspiratie weer maximaal gaan stromen.

Resultaten

Onze programma’s zijn een reis naar zelfontdekking en groei. Geen rigide structuren, maar intuïtief spelen met wat zich aandient. Jij en je persoonlijke en zakelijke doelen staan centraal.

In mijn visionaire wereld verloor ik mezelf

Sander liet me weer ‘landen’. Voorheen zat ik uren in mijn hoofd en nu kan ik volledig aanwezig zijn in het moment. Het voelt alsof ik eindelijk ben thuisgekomen bij mezelf.

FB4 Social MediaLars Pacbier

Andere ondernemers zeiden dit

"Het is heerlijk om mijn hoofd leeg te maken in de prachtige Schoorlse Duinen. Na afloop zit ik vol nieuwe ideeën en kom ik vol vertrouwen in actie."

5/5

Michel van Loon
Spiritueel leermeester, Sjamaan, Healer

"We hebben zo'n diepe laag weten te raken waarin ik liefde heb leren toelaten en mijn eigen kracht. Een echte aanrader, echt! Gaan, jump, now!"

5/5

Jan-Jaap van Schuylenburg,
Performance Coach in Abu Dhabi

"Onmisbaar! Een diepe indaling in mijn Zielemissie. Ik heb ontdekt wat me écht drijft in het leven. Dankbaar voor de inspirerende spiegels die me zijn gegeven."

5/5

Didier de Bock
Fit-reset & Mind expert, Motivational speaker

Al 2.500 exemplaren gingen over de toonbank

De balans vinden tussen de maakbaarheid, de regie nemen in je eigen creaties én het omgaan met alles dat al voorbestemd is.

Word de Creator die je altijd al was is hét boek dat iedereen zal aanspreken die op zoek is naar persoonlijke groei en een betekenisvol leven.

De praktische oefeningen helpen je direct ontspanning, zingeving en plezier terug te brengen in je leven.

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

School voor
Eigen Wijsheid

nieuw

Dé plek om unstoppable te groeien als mens, als POTondernemer en als teacher. Word zielsgelukkig en ontwikkel je Eigen Wijsheid als geen ander.

Online leren en
ontwikkelen

op jouw moment

Je persoonlijk en professioneel ontwikkelen op het gebied van leiderschap, plezier in je ondernemerschap en coachen op Eigen Wijsheid.

Exclusieve VIP dag met
Sander & Nico

2-op-1

Volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico. Na afloop direct aan de slag met de inspirerende en praktische bespiegelingen op jouw Eigen Wijsheid.

"We slaan de energetische 'heipalen', gecombineerd met een praktische vertaalslag naar de dagelijkse praktijk"

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders