instroom vanaf 1 januari in de

Tribe Leaders Mannencommunity

Iedere intuïtieve leider verdient een tribe die hem blijvend bekrachtigt…

 • 👉🏻Doelstelling: Nooit meer de einzelgänger en altijd een krachtige groep mannen om op te bouwen.

Word lid van onze community!

Het vormen van een community of tribe is iets wat ik al jarenlang voel te mogen creëren. Ik besef dat het nu pas echt mogelijk is, omdat er helderheid is over wie deze mannen zijn.

We mogen als ziel onze oorspronkelijke stam terugvinden en daarmee verbinden

Dit gaat dus om herkenning en erkenning van zielen uit dezelfde zielengroep. In het aardse leven te herkennen aan het hebben van gelijkwaardige opvattingen, het delen van dezelfde passies en interesses. En in het dagelijks leven een zuivere versterkende spiegel voor elkaar.

De juiste ‘stammatch’

Je hebt weleens zielen die het slechtste in jezelf naar boven halen in verband met het contrast en de tegenstellingen. Daar leer en groei je natuurlijk van. Maar die zijn geen ‘stammatch’. In je stam heb je namelijk de steun en support nodig en een veilige bedding. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende zielen ontmoet en ik begin nu pas echt te snappen wie die like minded souls voor mij zijn.

Ben jij daar één van? Dan voel je dat direct in ieder woord dat je van me leest of iedere video die je van me ziet.

Wat kun je verwachten als lid van onze Mannencommunity?

 • Maandelijkse online Mannencirkel (Zoom): Iedere eerste woensdagavond van de maand (tussen 19.30 en 21.00 uur) de ruimte om online te verbinden voor sharings en vooral tot diepe ontspanning komen.

 • Kwartaalbijeenkomsten: Elke drie maanden komen we samen voor een volledige dag van diepgaande connectie en inspiratie. Samen verkennen we nieuwe mogelijkheden, delen we onze successen en helpen we elkaar om blijvend te groeien.

 • Samen sterker: Genoeg van het einzelgänger-zijn? Sluit je aan bij een groep mannen die begrijpen wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen voor hun zielspad en hun persoonlijke leven. Hier vind je de support en aanmoediging die je nodig hebt om te floreren.

 • Inspiratie en groei: Onze mannencommunity is een plek waar je blijvend wordt geïnspireerd. Je deelt kennis, ervaringen en ontdekkingen op het gebied van bewustzijn en ondernemerschap. We moedigen elkaar aan om onze hoogste potentie te bereiken.

Klaar om de kracht van samenwerking te ervaren en te groeien met mannen die dezelfde passie en toewijding hebben?

Schrijf je vandaag nog in voor onze mannencommunity en stap in een wereld van verbinding, groei en succes!

 • 🔒 We hebben voor maximaal 25 mannen een plek beschikbaar en het commitment is voor minimaal een jaar.

Investeer in jezelf en word lid van onze exclusieve mannencommunity

Samen creëren we een gemeenschap van intuïtieve leiders die elkaar blijvend inspireren. Doe met ons mee en laat je potentieel tot bloei komen!

Een krachtige Mannengroep

 • Tribe Leaders Mannenommunity
 • Instroom vanaf 1 januari 2024
 • Commitment van minimaal 1 jaar
 • Maandelijkse online Mannencirkel voor sharings en ontspanning
 • Eens per kwartaal een LIVE-dag rondom iedere seizoenswisseling op een inspirerende locatie met gastworkshops en masterclasses. Inclusief luxe lunch.
 • Maximaal 25 mannen (inmiddels 22 plekken gevuld)
 • 100+ uur geestverruimende online content
 • Commitment: 500 euro ex BTW per jaar
 • Binnen 48 uur na je betaling, ontvang je per e-mail alle benodigde details rondom jouw deelname. Wil je eerst contact of heb je vragen? Plan een 30 minuten Kennismaking

 Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Door het aanschaffen van dit product ga je hier automatisch mee akkoord. Tevens wijzen we je op ons Privacybeleid dat voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders