Stap vanaf september in de groep

Tribe Leaders Mannencommunity

Een uniek commitment van tenminste een jaar naar zelfontdekking en groei. Nooit meer de einzelgänger en altijd een krachtige groep mannen om op te bouwen.

Een essentiële sleutel

Je weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in een cyclus van hard werken, stress en uitstelgedrag. 

Deze manier van leven heb je lang genoeg gedaan en dient je niet meer. In deze mannencommunity leer je hoe je kunt ondernemen vanuit meer ontspanning en plezier. Dit is jouw kans om jezelf te bevrijden van enkele hardnekkige overtuigingen, terug naar innerlijke rust.

Wat kun je verwachten als lid van onze Mannencommunity?

 • Maandelijkse online Mannencirkel (Zoom): Iedere eerste woensdagavond van de maand (tussen 19.30 en 21.00 uur) de ruimte om online te verbinden voor sharings en vooral tot diepe ontspanning komen.

 • Kwartaalbijeenkomsten: Elke drie maanden komen we samen voor een volledige dag van diepgaande connectie en inspiratie. Samen verkennen we nieuwe mogelijkheden, delen we onze successen en helpen we elkaar om blijvend te groeien.

 • Samen sterker: Genoeg van het einzelgänger-zijn? Sluit je aan bij een groep mannen die begrijpen wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen voor hun zielspad en hun persoonlijke leven. Hier vind je de support en aanmoediging die je nodig hebt om te floreren.

 • Inspiratie en groei: Onze mannencommunity is een plek waar je blijvend wordt geïnspireerd. Je deelt kennis, ervaringen en ontdekkingen op het gebied van bewustzijn en ondernemerschap. We moedigen elkaar aan om onze hoogste potentie te bereiken.

0 +
Mensen gecoacht
0 +
Jaar werkervaring
0 +
Jaar levenservaring

Wie ben jij?

Je bent een intuïtief sterke ondernemer, vol ambitie en visie maar staat continu op standje overleven en bent daar klaar mee.

Je verlangt naar innerlijke rust, zingeving en plezier in wat je doet.

Wie is Sander en waarom doet hij wat hij doet?

Sander de Zwart

Gooide na een burn-out in 2014 het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde hij de moed om zich daarvan los te wrikken. Sinds 2016 runt hij zijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.

Een krachtige mannengroep

Er is plaats voor maximaal 30 enthousiaste ondernemers. (Inmiddels zijn 26 plaatsen gevuld)

Praktisch

 • Tribe Leaders Mannenommunity
 • Instroom vanaf 1 september 2024
 • Commitment van minimaal 1 jaar
 • Maandelijkse online Mannencirkel voor sharings en ontspanning

Bonus

 • 100+ uur geestverruimende online content

Investering

 • Je deelname aan deze dag vraagt om een financiële investering van 500 euro ex BTW
 • Uiteraard is de investering niet alleen een aangelegenheid in geld, maar vooral een commitment in tijd en energie. Het vraagt je 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pad en maximaal open te staan voor de spiegels die je geboden worden.

Een volmondige JA?

Sander de Zwart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders