Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Sluit je aan bij de School voor Eigen Wijsheid

Zielsgelukkig, Eigen Wijs

In 2064, MISSIE volbracht!

We starten deze school omdat dit onze MISSIE is. Over 40 jaar sluiten we de deuren en is onze ambitie dat iedere persoon op deze aarde weet en voelt hoe hij/zij vanuit eigen wijsheid kan leven. Met als gevolg dat werkelijk iedereen zielsgelukkig is, die diepe innerlijke rust ervaart en dat de wijsheid van de eigen wijsheid van generatie op generatie wordt doorgegeven.

School voor Eigen Wijsheid, waarom?

Dit is waarom we de School voor Eigen Wijsheid starten!
We namen een videoserie op, waarin we je stap voor stap meenemen in onze missie, visie en ambitie. Een speciale dank gaat uit naar Filmmaker Thijs Konings voor zijn enthousiasme en creativiteit. 

Wie ben jij? Wensklant

Je bent bereid om ongekend te groeien en voelt de drive om je kennis en wijsheid door te geven aan anderen, zonder dit te MOETEN. Anders dreigt het een dwangmatig opdringen van je visie te worden. En daar ben jij zelf ook wars van natuurlijk! 😉 Je weet als geen ander dat het vooral gaat om voorleven en leven vanuit ZIJN in plaats van DOEN!

Niet groeien?
Kom niet bij ons

Jezelf ontwikkelen en ongekend groeien, daar gaat je hart sneller van kloppen.
Je weet als geen ander dat je eigen blinde vlekken en beperkende overtuigingen je groei in de weg staan. Dus daarom verwelkom je onze confronterende spiegels maar al te graag.

Verbinding -
Hoofd, hart, buik

De verbinding tussen hoofd, hart en buik is niet een route van A via B naar C, maar een circulatie die zorgt voor een optimale balans.
Je hart is je kompas en je (onder)buik de plek vanwaaruit je intuïtie spreekt. En vergeet niet de weg terug naar je hoofd. Want bij het realiseren van je plannen is je ‘koppie’ nog steeds belangrijk. 😉

Waar sta je na 10 maanden?

Of je nu een programma of opleiding volgt of ons inzet als ‘Wijze Raad’, we werken bij voorkeur minimaal 10 maanden met je samen.
Quick fixes vind je niet bij ons. Wij staan voor duurzame, constructieve en levensveranderende oplossingen. Kwaliteit boven kwantiteit en focus op het behalen van je persoonlijke doelen.

Wie zijn wij?

Sander de Zwart

Na een burn-out in 2014 gooide ik het roer om. Vastgeroest in een baan bij de Rabobank ontwikkelde ik de moed om me daarvan los te wrikken. Sinds 2016 run ik mijn eigen coaching business. Hierin staan plezier, ontspanning en het ontplooien van je eigen wijsheid centraal. Je conditioneringen en de buitenwereld uitsluitend als spiegel.
 

Nico de Jong

Weg van gladde marketingstrategieën en gericht op oprechte verbinding, van mens tot mens. Ik leer je inzien dat jij dé strategie bent voor je business en niemand anders.  Maak maximale impact met wat jij, en niemand anders, hier te creëren hebt.

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier in

Binnen 48 uur volgt een persoonlijke reactie op het door jouw ingevulde contactformulier. 

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders