Online leiderschapsprogramma – Leef de Essentie

Ambitieuze, creatieve en ondernemende mannen gezocht die all-in gaan voor het leven van hun Diepste Waarheid

Dit pad op het gebied van hart-gedreven eigenaarschap helpt je inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent, hoe jouw prachtige dromen en idealen realiteit kunnen worden, hoe je krachtige keuzes leert maken en hoe je vol zelfvertrouwen een volgende stap maakt in je leven.

Hart-gedreven eigenaarschap gaat in mijn ogen om:
  • De volle verantwoordelijkheid nemen voor je acties;
  • Volledig gehoor geven aan je innerlijke drijfveren en unieke talenten;
  • Doen waar je goed in bent en hiermee het verschil maken.

Dit online leiderschapsprogramma ontvang je te allen tijde cadeau bij 1-op-1 coaching en/of een retreat. Interesse? Vul HIER het contactformulier in.

Deze zeer complete online training heeft een waarde van € 555,00 en bied ik normaal gesproken alleen aan inclusief MIJZELF middels persoonlijke coaching. Ik wil graag testen wat het resultaat en de impact bij mijn klanten is, als ze de training volledig zelfstandig doorlopen. Daarom vraag ik je om mijn hulp.

Ik zoek mannen, die diep van binnen voelen dat er een grote kracht in hen huist die eruit wil. Je voelt dat iets in jezelf nog een rem intrapt om je leven ten volste te leven. Voor je schaduwkanten ben je lange tijd weggelopen, waardoor je wellicht verviel in verslavingen. Je realiseert je dat dit niet meer de oplossing is, want het helpt je slechts voor heel even, maar daarna kom je jezelf even hard weer tegen. Je streeft naar een leven waarin je het beste uit jezelf haalt op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Je zoekt ergens nog de bevestiging of dat zetje om een volgende stap te maken.

Deze complete online training doorloop je in gemiddeld twee maanden en biedt je:

  • Gezonde voeding voor de geest middels theoretische achtergrond, zoals eeuwenoude wijsheden, Universele wetten en Positieve Psychologie;
  •  Inspirerende video’s ter ondersteuning van jouw weg van diepe persoonlijke ontwikkeling en groei, ook wel het pad van zelfrealisatie genoemd;
  • Concrete opdrachten en oefeningen om inzicht te krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet;
  • Krachtige tools om definitief door je bestaande blokkades en niet meer dienende patronen heen te breken en je leven compleet te transformeren;
  • Inzicht in je kernwaarden, je unieke talenten en hoe je met de juiste passie en drive jouw missieleven kunt leiden;
  • Dé sleutel om te leren werken met energie, je eigen energie, zodat op ieder gewenst moment contact kan maken met je ware kracht: De essentie!

Schrijf je nu in en betaal slechts 10% van de waarde van deze training, dus: € 55,00 ex. BTW. Een warm welkom en alvast heel veel succes!

Een warme groet,

Sander de Zwart

Start deze training

Training Content

Modules Status
1

1. Inleiding

2

2. Hoe gaat dit online programma in zijn werk?

3

3. Voorbereidingsopdracht: Het kompas

4

4. De zeven intelligentiegebieden van de mens

5

5. Deel 1: Bewustwording (De basis van zelfrealisatie)

6

6. Positieve Psychologie

7

7. Universele Wetten

8

8. Religie

9

9. Opdrachten deel 1

10

10. Deel 2: Doorgronden en transformatie

11

11. Alchemie

12

12. Energetisch werk

13

13. Opdrachten deel 2

14

14. Deel 3: Verankering

15

15. Missie, passie & drive

16

16. Opdrachten deel 3

17

17. Slotwoord