Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

Een business bouwen in deze nieuwe tijd. Hoe doe je dat?

Een business bouwen in deze nieuwe tijd. Hoe doe je dat?

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

 • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
 • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
 • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

1 reactie op “Een business bouwen in deze nieuwe tijd. Hoe doe je dat?”

 1. Hey Sander! Mooi verteld man en zo accuraat.
  Het kriebelt echt bij mij als ik dat filmpje zie. Zeker als je verteld over dat innerlijk excuus dat het nog niet de tijd is maar dat het daarom eigenlijk altijd de tijd is om te starten met een eigen praktijk of het volgen van je droom.
  Momenteel ben ik nu 2 mensen aan het coachen als proefpersonen. Dit gaat mij heel goed af en ik voel dat dit echt in mijn natuur zit om te doen.
  De dingen waar ik zelf op bots nu is : dat ik gewoon te veel creativiteit heb en daardoor mijn aandacht veel te veel verdeel waardoor er niet echt iets kan groeien. Dat ik totaal nog een financieel plan heb gemaakt. Momenteel zit ik al iets langer dan een maand thuis (met een uitkering alle chance) Maar mss is dit een goeie moment om mijn eigen coaching praktijk op te gaan starten. Ik voel echt een interne stuwing om hier mee aan de slag te gaan. Hoogstwaarschijnlijk ga ik binnenkort wel terug wat moeten gaan werken omdat mijn uitkering wel zal zakken. Maar wat als ik nu deze tijd die ik NU wel heb kan nemen om mijn bijberoep voor te bereiden en legaal op te starten voor als ik terug deeltijds ga werken. Ik kan zeer goed netwerken, trajecten uitbouwen voor mijn klanten, ik ben zeer creatief en heb altijd nieuwe ideeën maar (de ontkrachtende maar) dromen zonder doelen blijven dromen. Ik heb geen verstand van als zelfstandige te werken en ik weet niet goed hoe ik deze overgang kan maken.
  Ik ben het aan het overwegen nu om misschien vroeger bij jou in coaching te gaan. Ik heb er nu toch de ruimte voor. Financieel heb ik het totaal niet breed maar (een goeie maar) ik ben er vrij zeker van dat ik daar achteraf alleen maar profijt uit kan halen.

  Kunnen we nog eens videochatten? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders