Logo Sander de Zwart - School voor Eigen Wijsheid

De missing link tussen klant, ondernemer, onderneming en geld

Met dit plaatje ‘Klant, Ondernemer en Onderneming’ en de energie uitwisseling tussen deze ‘entiteiten’ werd ik vanmorgen wakker. Een prachtig onderwerp om mee te spelen en samen te ontdekken met de mannen van de maandelijkse Mannencirkel op de zaterdagmorgen.

Alles wat gecreëerd is, wordt een entiteit en heeft een ziel. Sterker nog: IS een ziel! Dus ook je onderneming. Tussen de drie genoemde entiteiten vindt een energetische uitwisseling plaats. Tijdens de sessie, waarbij enkele mannen ook op afstand mee deden, lieten we onze verbeeldingskracht en ons visualisatievermogen spreken. We creëerden een ruimte waarin we op zielsniveau aan de slag mochten met een Energetische opstelling. Zie het als een next level Systemische opstelling die voorbij de fysieke, mentale en emotionele lagen gaat. Hoewel die natuurlijk wel aan de orde kwamen en diverse blokkades aan het licht mochten komen. Alleen dan vanuit een andere point of view.

Ik had dit op deze manier nog nooit aangepakt. Het gehele proces werd me vanmorgen vroeg in een visualisatie getoond. Daar hoefde ik alleen maar gehoor aan te geven. Het proces en de uitkomst waren zeer interessant. Mogelijk ook voor jou. Daarom deel ik de opname van de sessie graag met je. Veel speelsheid en wijsheid toegewenst.

Op welke manier kun je met ons aan de slag?

Langs deze weg laat ik je graag weten op welke manier we op jouw pad van Eigen Wijsheid van betekenis kunnen zijn met betrekking tot maximale zelfontwikkeling, intuïtief coachen en hoogbewust ondernemerschap:

  • Lees HIER alles over onze MISSIE met de School voor Eigen Wijsheid
  • Ontwikkel je Eigen Wijsheid online op jouw moment
  • Boek een exclusieve volledig verzorgde VIP dag met Sander & Nico
Tot snel!
 

“Ieder mens zielsgelukkig vanuit Eigen Wijsheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders